Από Γενάρη μήνα ξεπεράστηκε ήδη ο περσινός πρώτος σκόρερ της Τσέλσι!

Ο εκπληκτικός Κόουλ Πάλμερ έχοντας αποδειχθεί ίσως η καλύτερη θερινή μεταγραφή της Τσέλσι του Ποτσετίνο, φρόντισε με τα δυο του γκολ στη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ να ξεπεράσει ήδη την καλύτερη επίδοση που είχε καταγραφεί για τους «μπλε» σε ολόκληρη την περσινή σεζόν!  



Από Γενάρη μήνα ξεπεράστηκε ήδη ο περσινός πρώτος σκόρερ της Τσέλσι!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει και την ψυχραιμία και την ντρίμπλα και το τελείωμα και την κάθετη. Και είναι μόλις 21 ετών. Με τον… cold πανηγυρισμό του, ηγείται των υπόλοιπων συμπαικτών του στο κομμάτι του σκοραρίσματος και έφτασε αισίως στα 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα σεζόν!

Το βράδυ της Τρίτης στη ρεβάνς των ημιτελικών του Λιγκ Καπ με τη Μίντλεσμπρο κι αφού είχε χάσει τα… άχαστα στο πρώτο παιχνίδι, σκόραρε δις για να συμβάλει στο τελικό 6- 1 και την πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» με εμφατικό τρόπο.

 

 

Μαζί και με τις ασίστ που έχει καταγράψει (7) φτάνει τη συμμετοχή του σε 18 τέρματα για το σύνολο του Ποτσετίνο, αλλά το σπουδαίο της υπόθεσης είναι πως ήδη, η Τσέλσι έχει δει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να ξεπερνά την κορυφαία επίδοση ολόκληρης της περασμένης αγωνιστικής περιόδου!

Τότε, ήταν ο Κάι Χάβερτς με μόλις 9 τέρματα, σε μια ποδοσφαιρική χρονιά που βρήκε το λονδρέζικο κλαμπ να ολοκληρώνει την Πρέμιερ Λιγκ με μόλις 38 γκολ υπέρ και έχοντας αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα στο σκοράρισμα.

Φέτος, δεν παρατηρείται στο χορτάρι ολοκληρωτική μετάλλαξη, αλλά το ευρύ σκορ κόντρα στη Μίντλεσμπρο και οι επιδόσεις του Πάλμερ, δίνουν αφορμές για να μπορούν να ελπίσουν σε κάτι πολύ διαφορετικό οι φίλοι της ομάδας…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης