Και αν ο Πάνος Κατσέρης βρεθεί στην Μπόρνμουθ; Το σενάριο υποβιβασμού της Λοριάν και ο… ιδιοκτήτης!

Ένας Έλληνας στην «ουραγό» της Γαλλίας και ένα σενάριο που μπορεί να τον φέρει στην… Μπόρνμουθ! Κάπως έτσι, μπορεί να περιγράψει κανείς την εξαιρετική κίνηση του Πάνου Κατσέρη, που μετακινήθηκε από την Κατανζάρο στη Λοριάν, η οποία έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με την αγγλική ομάδα. Προφανώς και έχει ενδιαφέρον!



Και αν ο Πάνος Κατσέρης βρεθεί στην Μπόρνμουθ; Το σενάριο υποβιβασμού της Λοριάν και ο… ιδιοκτήτης!

Ο Πάνος Κατσέρης βρίσκεται μέσα στο δικό του παραμύθι και παρότι είναι μόλις 22 ετών, θα μπορούσε να γράψει... βιβλίο με τα όσα έχει περάσει μέχρι τώρα για να καταφέρει αυτή τη στιγμή να θεωρείται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Κατανζάρο από τη Serie B.

Από τα τοπικά της Αθήνας, στην 5η κατηγορία της Ιταλίας πριν από τέσσερα χρόνια και από εκεί, σε ένα από τα πιο hot ονόματα του φετινού Ιανουαρίου τόσο στην Ιταλία όσο και στη Γαλλία.

Προφανώς και η συγκεκριμένη ιστορία έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Είναι Έλληνας, ταλαντούχος, παίζει «έξω αριστερά», σε εξαιρετική ηλικία και πλέον, με σπουδαία μεταγραφή. Και ας μην αποκλείουμε ποτέ τίποτα.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Απλώς, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως ο ιδιοκτήτης της Λοριάν, Μπιλ Φόλεϊ, είναι και ο ισχυρός άνδρας της Μπόρνμουθ. Προφανώς και όλα αυτά, παίζουν τον δικό τους ρόλο σε μία κίνηση. Ας έχουμε επίσης, στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως η Λοριάν είναι τελευταία στην βαθμολογία του κορυφαίου γαλλικού πρωταθλήματος, με 12 βαθμούς.

Έστω ότι υποβιβάζεται… Ποιος μας λέει πως ο Φόλεϊ δεν θα θέλει να φέρει τον Έλληνα εξτρέμ στην έτερη ομάδα του; Κανείς. Ας περιμένουμε λοιπόν και ας ευχηθούμε στον Πάνο Κατσέρη «καλή επιτυχία», «υγεία» και «σκληρή δουλειά». Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε τα κατορθώματά του!

Δημήτρης Μανάκος