Και όμως, η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει με τον Χότζον – Ένας όρος στη συζήτηση για να μείνει στον πάγκο!

Παραμένει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας ο Ρόι Χότζον, συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα των «αετών», συνεχίζεται κανονικά η συνεργασία τους. Άμεσα πάντως, του ζητήθηκε αντιστροφή των αποτελεσμάτων και φυσικά, νίκη απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!



Και όμως, η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει με τον Χότζον – Ένας όρος στη συζήτηση για να μείνει στον πάγκο!

Στην τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας θα παραμείνει ο Ρόι Χότζον, σε μία επιλογή που δεδομένα ξαφνιάζει αρκετούς, λίγα 24ώρα μετά τη «βαριά» ήττα με 5-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς».

Ο κόσμος της ομάδας σήκωσε ένα πανό προς πάσα κατεύθυνση, λέγοντας πως το club κάνει βήματα πίσω, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο γηραιότερος προπονητής στην Premier League, έχει τη στήριξη της διοίκησης.

Μία είναι όμως η απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε η εν λόγω απόφαση να διατηρηθεί και να μην αλλάξει άμεσα. Να αντιστρέψει τα αποτελέσματά της η Κρίσταλ Πάλας, στις τρεις επόμενες αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από αυτή με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Να κερδίσει δηλαδή την «ουραγό» της βαθμολογίας και εν συνεχεία, να είναι ανταγωνιστική, διεκδικώντας βαθμούς, κόντρα σε Μπράιτον στο «Άμεξ» και Τσέλσι στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Δημήτρης Μανάκος