«Εγώ θα σε αγαπώ και μη σε νοιάζει»: Οι πανηγυρισμοί των φίλων της «Μπόρο» στο… 6-1! (vid)

Σπουδαίος ο κόσμος της Μίντλεσμπρο. Μερικά δευτερόλεπτα μόνο, αρκούν για να το διαπιστώσει κανείς. Εκεί που το 6-0 της Τσέλσι, έγινε… 6-1. Ένας «πανζουρλισμός» για το πρώτο γκολ μετά το 2001, μία αποθέωση. Και ας αποκλείστηκε με «κάτω τα χέρια». Δείτε μία… απίθανη στιγμή στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!



«Εγώ θα σε αγαπώ και μη σε νοιάζει»: Οι πανηγυρισμοί των φίλων της «Μπόρο» στο… 6-1! (vid)

Πήγε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να διεκδικήσει μία τεράστια πρόκριση. Είχε ως στόχο να προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ. Ναι, αυτό ήταν το εγχείρημά της και ας γνώριζε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Είχε επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «σπίτι» της με 1-0, άλλωστε. Συνεπώς, ποιος θα μπορούσε να της το απαγορεύσει; Ωστόσο, άμεσα η Μίντλεσμπρο αντιλήφθηκε πως αυτό δεν θα συμβεί. Δέχθηκε τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος από τους «μπλε» και με την συμπλήρωση 80 λεπτών, το σκορ έδειχνε… 6-0.

Συζητάμε για «συντριβή». Δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Ήθελε να δώσει κάτι στον κόσμο της, ο οποίος ταξίδεψε μαζί της, για να την δει να παίζει στο εν λόγω γήπεδο. Και στο 88ο λεπτό, ήρθε η στιγμή της.

Η «Μπόρο» μείωσε, χάρη στο γκολ του Ρότζερς και στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ακολούθησε πανζουρλισμός. Ο κόσμος της «ξέσπασε» και αποθέωσε την ομάδα του. Λίγο ενδιαφερόταν που το 6-0 έγινε… 6-1. Λίγο τον ένοιαζε που ήρθε ένας «βαρύς» αποκλεισμός.

Αυτό που τους απασχολούσε ήταν πως η ομάδα τους πάλεψε και πως για πρώτη φορά μετά από εννέα επισκέψεις σε αυτό το γήπεδο, ήρθε και το γκολ. Από το 2001 είχε να βρει δίχτυα η Μίντλεσμπρο εκεί. Αυτό… επιτέλους συνέβη και οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν επικές. Γνήσιο αγγλικό ποδόσφαιρο!

Δημήτρης Μανάκος