Απίθανη ιστορία και ρεκόρ στο Γουίγκαν – Γουίκομ: Γκολ στο 90’+20’, λόγω τραυματισμού του... διαιτητή! (vid)

Έπαιξαν 20 λεπτά καθυστερήσεων, λόγω τραυματισμού του διαιτητή, σκόραρε ο Τσάρλι Χιουζ στην τελευταία φάση, κέρδισε η Γουίγκαν και «γράφτηκε» ιστορία στην EFL. Αδιανόητο story από την αναμέτρηση της League One!



Απίθανη ιστορία και ρεκόρ στο Γουίγκαν – Γουίκομ: Γκολ στο 90’+20’, λόγω τραυματισμού του... διαιτητή! (vid)

Έχει αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς συνέβη στην αναμέτρηση της Γουίγκαν με τη Γουίκομ, στην εξ΄ αναβολής, 18η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας; Διότι αυτό που έλαβε χώρα, είναι πράγματι αδιανόητο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 1-0 και να ανεβαίνουν στην 11η θέση της βαθμολογίας, συμπληρώνοντας πέντε παιχνίδια δίχως ήττα, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο χρόνος της κανονικής διάρκειας είχε συμπληρωθεί, αλλά είχαμε 19 λεπτά καθυστερήσεων. Ο λόγος; Διότι ο διαιτητής της συνάντησης, Άνταμ Χέρζεγκ, τραυματίστηκε σοβαρά και προς στιγμήν αισθάνθηκε πως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αναμέτρηση.

Όλα έδειχναν πως οδηγούμαστε σε «λευκή» ισοπαλία, αλλά είχαμε υπολογίσει δίχως τους «latics». Η ομάδα του Σον Μαλόνεϊ πίεσε και ήταν αυτή που προσπάθησε περισσότερο από την αντίπαλό της για τη νίκη, και τελικά, τα κατάφερε.

Σκόραρε στο… 20ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τσάρλι Χιουζ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια, το γκολ σημειώθηκε ακριβώς στο 19ο λεπτό και το 50ο δευτερόλεπτο της συνάντησης και μοιάζει να αποτελεί το πιο «αργοπορημένο» γκολ που έχει επιτευχθεί ποτέ στην EFL.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, έρχεται λίγες ημέρες μετά το γκολ του ΜακΜπέρνι για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο… 102’ απέναντι στη Γουέστ Χαμ!

Δημήτρης Μανάκος