Παρορμητική η Τσάρλτον; Τον απέλυσε μισή ώρα αφού έχασε, με ανακοίνωση… 38 λέξεων!

Χάνει, διατηρεί ένα σερί χωρίς νίκη για 12η διαδοχική αναμέτρηση, απέχει πολύ από τις θέσεις των play off της League One και αποφασίζει να δράσει αμέσως. Απολύει τον Μίχαελ Άπλετον σε μισή ώρα, με ανακοίνωση μικρότερη των 40 λέξεων και αλλάζει… σελίδα!



Παρορμητική η Τσάρλτον; Τον απέλυσε μισή ώρα αφού έχασε, με ανακοίνωση… 38 λέξεων!

Μετρούσε 11 διαδοχικές αναμετρήσεις δίχως νίκη. Διεκδικούσε τα play – off της League One, με φόντο την επιστροφή στην Championship και μπήκε στη διαδικασία από ένα σημείο και έπειτα, να κοιτά κατά βάση τι συμβαίνει από κάτω της στην βαθμολογία, παρά πιο ψηλά.

Πριν από μερικές ώρες, είχε την ευκαιρία της να αντιδράσει. Και όμως, η Τσάρλτον κρίθηκε και πάλι ασυνεπής στο «ραντεβού» της και ηττήθηκε εντός έδρας από τη Νορθάμπτον με 3-2.

Ισοφάρισε δύο φορές στο πρώτο μέρος, διατηρούσε το 2-2 μέχρι και το 87ο λεπτό, αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο, έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. Άμεση συνέπεια; Να ηττηθεί στο 97’ και το τελικό αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση της διοίκησης. Για την ακρίβεια, την πιο… γρήγορη αντίδραση που έχει λάβει χώρα ποτέ, καθώς μισή ώρα μετά το φινάλε της συνάντησης, επέλεξε να απολύσει τον προπονητή της.

Ο Μίχαελ Άπλετον αποτελεί παρελθόν, μετά από 4,5 μήνες στην τεχνική ηγεσία της Τσάρλτον και το πιο παράδοξο όλων; Η ανακοίνωση… 38 λέξεων από την Τσάρλτον, που απλώς του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Μένει να δούμε αν αυτή η – ολίγον τι – παρορμητική κίνηση θα έχει και αποτέλεσμα. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος