Γινόμαστε… Premier League; Πάνε για μεγάλες κινήσεις από την Αγγλία, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση φαίνεται πως πλησιάζει ο ΠΑΟΚ, που φημολογείται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζόνι Ότο της Γουλβς και σχεδιάζει να τον φέρει στην Ελλάδα! Κάτι ανάλογο «ακούγεται» και για τον Ολυμπιακό με τον Γέρι Μίνα, που άπαντες θυμόμαστε από την Έβερτον.



Γινόμαστε… Premier League; Πάνε για μεγάλες κινήσεις από την Αγγλία, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Τι συμβαίνει με την Premier League και την… Ελλάδα; Απίστευτα μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες ώρες, εμπλέκουν δύο πολύ γνώριμούς μας λόγω του αγγλικού ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Και μην ξεχνάμε, πως οι «ερυθρόλευκοι» πλησιάζουν στην απόκτηση και του Νέλσον Άμπεϊ από τη Ρέντινγκ, της League One.

Ας τα δούμε όμως ένα – ένα. Το Tuttomercato «εμπλέκει» τον Ολυμπιακό με την περίπτωση του Γέρι Μίνα! Οι Πειραιώτες επιθυμούν την ενίσχυσή τους στον αμυντικό τομέα και έτσι, πέρα από τις κινήσεις που έχουν πραγματοποιήσει ήδη, καθώς και την επικείμενη απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, φαίνεται πως δεν σκοπεύουν να πατήσουν… φρένο!

Ο 29χρονος Κολομβιανός αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, όπου και πήρε μεταγραφή τον Αύγουστο του 2023. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της Έβερτον για πέντε χρόνια (2018-2023), μετρώντας 99 συμμετοχές στην Premier League και 9 τέρματα.

Στους «βιόλα» δεν κατάφερε να «συνδεθεί» ποτέ, με αποτέλεσμα να αναζητά έπειτα από ένα εξάμηνο, τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Μάλιστα, με το Κόπα Αμέρικα να πλησιάζει, θέλει να πάει σε έναν σύλλογο, όπου θα έχει ενεργό ρόλο.

Κάπου εκεί, το ιταλικό Μέσο ήρθε να συνδέσει τον Μίνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα ότι το προφίλ ταιριάζει απόλυτα με τις επιθυμίες του Κάρλος Καρβαλιάλ!

Την ίδια ώρα, να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Γουλβς φαίνεται πως καταφέρνει ο Τζόνι Ότο, ανοίγοντας τον δρόμο για να σφραγίσει την καταρχήν συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ!

Πρόκειται φυσικά για τον αριστερό μπακ των «λύκων», τον οποίο δεδομένα αρκετοί θα θυμούνται, καθώς απασχολεί την Premier League από το 2018.

Η αγγλική ομάδα τον πήρε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, και μετά από έναν δανεισμό στους «ροχιμπλάνκος», βρίσκεται μόνο στο «Μολινό». Έχει πραγματοποιήσει 134 εμφανίσεις με τη Γουλβς, έχει καταγράψει έξι γκολ και έχει δώσει πέντε ασίστ. Από τον Ιούλιο του 2019 και έπειτα, δεν έχει αποχωρήσει ποτέ, αλλά όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει την επόμενη ομάδα του!

Δημήτρης Μανάκος