Με τη Λίβερπουλ στην Premier League: Η έκπληξη του Κλοπ με τον Μπράντλεϊ και οι… 267 ημέρες!

Στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για την αναμέτρηση απέναντι στην Μπόρνμουθ βρίσκεται ο Κόνορ Μπράντλεϊ. Ο 20άχρονος Άγγλος, που κάνει ντεμπούτο στην Premier League, και θέλει να «σπάσει» μία… παράδοση, που κρατά 267 ημέρες, με μόλις πάντως δύο παιχνίδια (play off) να έχουν μεσολαβήσει!



Με τη Λίβερπουλ στην Premier League: Η έκπληξη του Κλοπ με τον Μπράντλεϊ και οι… 267 ημέρες!

Μοιάζει με έκπληξη από τον Γιούργκεν Κλοπ. Εκ πρώτης όψεως, αρκετοί θα την θεωρήσουν τέτοια και ακούγεται πάρα πολύ λογικό. Δεν τον έχουν δει να παίξει ξανά σε επίπεδο Premier League.

Ο 20άχρονος, Κόνορ Μπράντλεϊ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφαία αγγλική κατηγορία. Θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόρνμουθ και θα πλαισιώσει τους Κονατέ, Φαν Ντάικ και Γκόμες, στην αμυντική τετράδα των «κόκκινων».

Πρόκειται για μία λογική – παρά ταύτα – επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, αν αναλογιστεί κανείς πως τόσο ο Άντι Ρόμπερτσον, όσο και ο Κώστας Τσιμίκας, έχουν τεθεί εκτός.

Οι Άγγλοι, δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση της ενδεκάδας, έσπευσαν να βρουν κάτι για τον Κόνορ Μπράντλεϊ. Και η πρώτη τους «ανακάλυψη» έγκειται στο αρνητικό ρεκόρ που τον ακολουθεί, όταν παίζει σε επίπεδο πρωταθλήματος ή play – off, ανεξαρτήτως ομάδας ή κατηγορίας.

Διότι η τελευταία νίκη του Μπράντλεϊ, υπό αυτή τη συνθήκη, έγκειται στα τέλη του προηγούμενου Απριλίου, με την φανέλα της Μπόλτον. Εκεί αγωνιζόταν πέρυσι με τη μορφή δανεισμού, με την ομάδα του Ίαν Έβατ να επικρατεί της Φλίτγουντ με 2-0.

Είχε παίξει βασικός και σε ολόκληρη τη διάρκεια της συνάντησης. Από τότε, μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει… 267 ημέρες. Ήρθε άραγε η ώρα να συνδυάσει το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ στην Premier League και με την «παρθενική» του νίκη, 10 μήνες μετά; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος