Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Νούνο Σάντο: «Ο Τόνεϊ μετακίνησε τη μπάλα» (vid)

Η πονηριά του Ιβάν Τόνεϊ πέρασε απαρατήρητη απ' όλους εκείνη τη στιγμή, όμως, ο Νούνο Σάντο ενημερώθηκε σχετικά και τα έβαλε με τη διαιτησία. Ο κόουτς της Φόρεστ δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ουδείς τσέκαρε έστω και απλά για το τυπικό της υπόθεσης, τη στιγμή προτού ο φορ της Μπρέντφορντ σκοράρει.  



Τα έβαλε με τη διαιτησία ο Νούνο Σάντο: «Ο Τόνεϊ μετακίνησε τη μπάλα» (vid)

Ο Τόνεϊ στο πρώτο του παιχνίδι για τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας απουσιάσει 8 μήνες λόγω της τιμωρίας που κλήθηκε να εκτίμησει για τον παράνομο στοιχηματισμό, σκόραρε στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Οι «bees» κατάφεραν να συνδυάσουν το come-back του σούπερ σταρ της ομάδας τους με μεγάλη νίκη (3-2) απέναντι στη Φόρεστ, ωστόσο, ο Νούνο Σάντο ενημερώθηκε και είδε τον τρόπο με τον οποίο ο Τόνεϊ τους ξεγέλασε όλους.

Έσπρωξε δυο φορές τη μπάλα λίγο πιο δίπλα από το σημείο που έπρεπε να εκτελεστεί το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, πήρε και λίγο από το σπρέι του ρέφερι για το... ξεκάρφωμα και πέτυχε το στόχο του.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς δεν το είδε και δεν έκανε έλεγχο στη φάση. Ήταν ξεκάθαρη μετακίνηση της μπάλας. Ο κανονισμός είναι σαφής και αναφέρει ότι κάθε γκολ πρέπει να ελέγχεται, όπως και κάθε φάση από την οποία προέρχεται ένα γκολ» ήταν τα λόγια του κόουτς των ηττημένων...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης