«Μεταγραφή» από τη Μάντσεστερ Σίτι κάνει η Γιουνάιτεντ για καινούργιο της CEO

Ο Ομάρ Μπεραντά μετακόμισε από τη γαλάζια στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ και αναλαμβάνει εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ! Πρόκειται ξεκάθαρα για μια κίνηση με την οποία η INEOS και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θέλουν να δείξουν στους Άραβες ιδιοκτήτες της Σίτι πως θα αλλάξουν τα πράγματα στην πόλη...  



«Μεταγραφή» από τη Μάντσεστερ Σίτι κάνει η Γιουνάιτεντ για καινούργιο της CEO

Ο Μπεραντά αποχώρησε από τους «πολίτες» για ν' αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή στους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας λειτουργήσει ως διευθυντής ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων και στις 12 ομάδες που ανήκουν στο City Football Group. 

Στο παρελθόν είχε εργαστεί και στη Μπαρτσελόνα, ενώ, στις τάξεις της Σίτι βρέθηκε για πρώτη φορά το 2011, πέρασε από διάφορους ρόλους, πήρε προαγωγές και τελικά έφτασε μέχρι τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή. 

Τώρα, αποχωρεί από το «Etihad» και μετακομίζει στο «Ολντ Τράφορντ», σε μια κίνηση με την οποία ο νέος συμπαίκτης των Γκλέιζερς, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, δείχνει πως στις επιχειρήσεις δρα με τόλμη. 

«Έχει μάθει πάντα να παίρνει αυτό που θέλει και στις επιχειρήσεις δεν κάνει ποτέ πίσω σε τίποτα» έλεγε πριν από μερικές μέρες σε βρετανικό κανάλι ένας άνθρωπος που έχει συνεργαστεί μαζί του για πολλά χρόνια, δίνοντας έτσι το στίγμα για το τι πρόκειται ν' ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στο «Ολντ Τράφορντ» και πόσα πράγματα πρόκειται ν' αλλάξουν. 

Κώστας Ζάλιαρης