«Δεν αξίζει στον Χότζον»: Φοβερό «κλικ» μετά το τέλος στο «Έμιρεϊτς», φήμες για απόλυση από την Πάλας!

Μπορεί αυτό να ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ρόι Χότζον στους προπονητικούς πάγκους; Ενδέχεται. Διότι και ο ίδιος, έμεινε να κοιτά το πανό των φίλων της Κρίσταλ Πάλας, δευτερόλεπτα μετά την ήττα της ομάδας του με 5-0 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς»!



«Δεν αξίζει στον Χότζον»: Φοβερό «κλικ» μετά το τέλος στο «Έμιρεϊτς», φήμες για απόλυση από την Πάλας!

Το βλέπει κανείς και… στεναχωριέται. Όπως και να έχει, ο Ρόι Χότζον αποτελεί μία «ζωντανή» ιστορία για την Premier League και κάτι τέτοιες ήττες, όπως αυτή που υπέστη η Κρίσταλ Πάλας από την Άρσεναλ, «αλλοιώνουν» λίγο τα κατορθώματά του.

Η αλήθεια είναι πως δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης των «κανονιέρηδων», ο γηραιότερος προπονητής στην ιστορία του πρωταθλήματος, έμεινε να κοιτά. Οι φίλοι της Κρίσταλ Πάλας ανέβασαν ένα πανό, σε βάρος της ομάδας τους, και αυτός το έβλεπε και έμοιαζε να σκέφτεται.

Πολλοί μιλούν για το τελευταίο παιχνίδι του Χότζον στους «αετούς», αλλά και στους προπονητικούς πάγκους. Πιθανώς, τα σενάρια γίνονται όλο και μεγαλύτερα, αναλογικά και με το γεγονός πως ο Γκρέιαμ Πότερ βρέθηκε στο «Έμιρεϊτς» και είδε την αναμέτρηση. Οψόμεθα…

Αναλυτικά, το πανό των φίλων της Κρίσταλ Πάλας σε βάρος της ομάδας τους:

«Χαμένες προοπτικές εντός και εκτός γηπέδου. Αδύναμες αποφάσεις.  Μας γυρνάτε πίσω!»

Δημήτρης Μανάκος