Αυτή την αγκαλιά στον Κριστιάνο, ο Πεπ θα ήθελε να την κάνει μετά τα ματς... (vid)

Προσπάθησε τελικά ή όχι να τον πάρει στη Σίτι, προτού ο Σερ Άλεξ παρέμβει και ο Κριστιάνο επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ; Ό,τι κι αν έγινε τότε, ο Πεπ σίγουρα θα ήθελε κάποια στιγμή να έχει καταφέρει να βάλει στο βιογραφικό του συνεργασία και με τον CR7, τον οποίο αγκάλιασε θερμά στα Globe Soccer Awards.  



Αυτή την αγκαλιά στον Κριστιάνο, ο Πεπ θα ήθελε να την κάνει μετά τα ματς... (vid)

«Το μεγάλο μου μυστικό είναι πως είχα παίκτες όπως ο Μέσι, ο Λεβαντόφσκι και τώρα έχω τον Χάαλαντ» δηλώνει κάθε φορά ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να έχει καταγράψει τόσο επιτυχημένη πορεία στην προπονητική.

Σε αυτά τα ονόματα θα ήθελε πολύ να μπορούσε να συμπεριλάβει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν τίθεται ερώτημα. Ο Καταλανός κόουτς έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και το χαμόγελό του, τη στιγμή που ο CR7 σχολίασε πως μάλλον θα... αποσυρθεί σε καμιά 10αριά χρόνια, ήταν μια μικρή απόδειξη.

Οι δυο τους όταν ανέβηκαν στο stage με τα βραβεία τους, είχαν θερμό εναγκαλισμό, το πρόσωπο του Πεπ έλαμπε δίπλα του και μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή την αγκαλιά πολύ θα ήθελε να του την κάνει μετά τα παιχνίδια της ομάδας στην οποία θα μπορούσαν να έχουν βρεθεί παρέα...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης