Αγνώριστος και με παραπανίσια κιλά στο γήπεδο ο Ντομπελέ! (vids)

Ένας από τους πιο ταλαντούχους χαφ μέχρι πριν από μερικά χρόνια, δείχνει πως αντιμετωπίζει δυσκολίες και η εικόνα που παρουσιάζει πλέον στο γήπεδο είναι τέτοια που προβληματίζει... Ο Τανγκί Ντομπελέ που βρίσκεται δανεικός από την Τότεναμ στη Γαλατασαράι, είναι πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό...



Αγνώριστος και με παραπανίσια κιλά στο γήπεδο ο Ντομπελέ! (vids)

Ανήκει ακόμα στα «σπιρούνια», όμως από τη θερινή μεταγραφική περίοδο έχει μετακομίσει στην Τουρκία με τη μορφή δανεισμού, με τη «Γαλατά» να έχει εξασφαλίσει και οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή. 

Η Τότεναμ κάποτε διέθεσε 64 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ, αλλά ελάχιστα κατάφερε να προσφέρει εκείνος. 

Και πλέον, δείχνει ανήμπορος να δικαιώσει όσους είχαν πιστέψει στο ταλέντο και την καριέρα του... Στα 27 του δείχνει ν' αντιμετωπίζει προβλήματα και η εικόνα του σε ματς της Γαλατασαράι, προκαλεί προβληματισμό και λύπη. 

Με παραπανίσια κιλά και σε καμία περίπτωση με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες που είχε στο πρόσφατο παρελθόν, ο Ντομπελέ εμφανίστηκε στο τουρκικό ποδοσφαιρικό κοινό με τρόπο που τον έκανε αντικείμενο συζήτησης, αλλά όχι για καλό λόγο...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης