«Η σκέψη μας μαζί σου», το συγκινητικό μήνυμα των παικτών της Νότιγχαμ προς τον Κουγιατέ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προκρίθηκε με δραματικό τρόπο στην παράταση επί της Μπλάκπουλ (3-2), με τον Κρις Γουντ να στέλνει τους «κόκκινους» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.  Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί, σπουδαία νίκη και μία πρόκριση που αφιερώθηκε σε έναν… απόντα, ο οποίος περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του.



 «Η σκέψη μας μαζί σου», το συγκινητικό μήνυμα των παικτών της Νότιγχαμ προς τον Κουγιατέ!

Ο λόγος για τον Τσίκου Κουγιατέ, τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ Φόρεστ που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού για τις υποχρεώσεις της χώρας του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Σενεγαλέζος, που έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Γκάμπια, ενημερώθηκε για την τραγική απώλεια του πατέρα του και εγκαταλείψει το προπονητικό καμπ επιστρέφοντας στο Ντακάρ για να παραστεί στην κηδεία.

Ένα θλιβερό γεγονός που προφανώς έγινε γνωστό και στο «στρατόπεδο» της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους συμπαίκτες του Κουγιατέ να συγκινούν με την υπέροχη, αλλά άκρως ανθρώπινη κίνηση συμπαράστασής τους μετά το παιχνίδι με την Μπάκπουλ.

Τι έκαναν; Κράτησαν ψηλά τη φανέλα με το νούμερο 8 με το μήνυμα «η σκέψη μας μαζί σου» μετά τη λήξη του ματς και έβγαλαν όλοι μαζί φωτογραφία, αφιερώνοντας τη νίκη-πρόκριση στον Κουγιατέ.

Μία υπέροχη πράξη, μία κίνηση συμπαράστασης στην απώλεια του συμπαίκτη τους που βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του.

Άρτεμις Κλεφτάκη