«Λέτε για τον Τζέραρντ, αλλά άλλος φταίει για το… γλίστρημα»: Ξεσήκωσε αντιδράσεις η δήλωση του Κάραγκερ!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ θυμήθηκε το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, που κόστισε τον τίτλο στη Λίβερπουλ το 2014. Όλοι ανέμεναν να μιλήσει για τον αρχηγό των «κόκκινων» και το λάθος του. Εκείνος όμως, θεωρεί πως εκείνο το σφάλμα οφείλεται σε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας.



«Λέτε για τον Τζέραρντ, αλλά άλλος φταίει για το… γλίστρημα»: Ξεσήκωσε αντιδράσεις η δήλωση του Κάραγκερ!

Πρόκειται δεδομένα για μία τοποθέτηση που θα επιφέρει αντιδράσεις. Είναι προφανές, είναι δεδομένο. Το διαβάζει κανείς και αναρωτιέται, αν ο Τζέιμι Κάραγκερ πιστεύει αυτό που λέει ή αν απλά θέλει να υπερασπιστεί τον Στίβεν Τζέραρντ, εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης που τους διέπει, λόγω της συνύπαρξής τους στη Λίβερπουλ.

Γυρνάμε λοιπόν τον χρόνο στο 2014. Τότε που οι «κόκκινοι» είχαν πραγματικά τον τίτλο στα… πόδια τους. Μετρούσαν 11 διαδοχικές νίκες με τον Μπρένταν Ρότζερς και φάνταζαν ως το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά μέχρι και την 27η Απριλίου. Τότε που η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Τσέλσι και ουδείς θα λησμονήσει εκείνη την αναμέτρηση. Ένα 2-0 σε βάρος των γηπεδούχων και ένα γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, για να ανοίξει το σκορ ο Ντεμπά Μπα, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Άπαντες ή τουλάχιστον η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, μιλά για την κατάρρευση της ομάδας, η οποία ξεκινά από τον αρχηγό της. Ο Τζέιμι Κάραγκερ όμως, διαφωνεί και ρίχνει το «φταίξιμο» σε κάποιον συμπαίκτη του Άγγλου μέσου.

Σε ποιον; Στον Σιμόν Μινιολέ. Πιστεύει πως ο Βέλγος γκολκίπερ ευθύνεται για την παραβίαση της εστίας του, λέγοντας πως λάθη θα γίνουν. Ένα τέτοιο έκανε ο Τζέραρντ. Όμως ουδείς κατάλαβε τι έκανε εν συνεχεία ο Μινιολέ. Δεν βγήκε και άφησε τον σέντερ φορ της Τσέλσι να διανύσει πολλά μέτρα με την μπάλα. Τον άφησε να σκεφτεί. Του έδωσε χρόνο. Και όταν πλέον ήρθαν αντιμέτωποι, ήταν πολύ αργά.

«Θα έπρεπε να έχει δράσει γρηγορότερα, είναι τόσο απλό», είπε χαρακτηριστικά. Και όπως αναμενόταν, «ξεσήκωσε» αντιδράσεις με την τοποθέτησή του!

Δημήτρης Μανάκος