«Τι θα γινόταν αν…»: Η Γιουνάιτεντ είπε «όχι» στον Μπενζεμά και η Άρσεναλ πάει για μεγάλη «κανονιά»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το… ξεκίνησε, εν συνεχεία το απέρριψε και η Άρσεναλ βρίσκει ευκαιρία. Φήμες για μεγάλη «κανονιά» της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα με τον Καρίμ Μπενζεμά, με εξάμηνο δανεισμό, ως το καλοκαίρι. Θα μπορούσε άραγε να συμβεί;



«Τι θα γινόταν αν…»: Η Γιουνάιτεντ είπε «όχι» στον Μπενζεμά και η Άρσεναλ πάει για μεγάλη «κανονιά»!

Πριν από μερικές ημέρες, γράφαμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φημολογείται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του Καρίμ Μπενζεμά για το επόμενο εξάμηνο. Ακουγόταν ιδιαίτερα στο «Νησί» η εν λόγω περίπτωση, αλλά σύντομα, όπως αποδείχθηκε, οι «κόκκινοι διάβολοι» είπαν «όχι» στο να προχωρήσει η περίπτωση του Γάλλου φορ.

Έθεσαν τον εαυτό τους εκτός συζήτησης, πολλοί απόρησαν και από το… πουθενά, μία άλλη ομάδα του Big 6, μοιάζει να επιχειρεί να κάνει την έκπληξη. Ο λόγος για την Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να χρειάζεται δεδομένα έναν βασικό σέντερ φορ, στην προσπάθειά της να επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Καρίμ Μπενζεμά θα μπορούσε να της… λύσει τα χέρια, και σύμφωνα με το «TeamTalk», οι «κανονιέρηδες» έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του, όπως φυσικά και η Τσέλσι. Μένει να δούμε αν τα εν λόγω δημοσιεύματα αποκτήσουν ρεαλιστική υπόσταση ή αν το… όνειρο επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά στην Ευρώπη, δεν θα έχει έδρα την Premier League.

Δημήτρης Μανάκος