«Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω»: Έκοβε εισιτήρια, είναι οπαδός της Γουλβς και έγινε ο… 4ος διαιτητής!

Τον λένε… Ρος, είναι φανατικός φίλος της Γουλβς, βρέθηκε στο «Μολινό», αφού είχε εκτελέσει άριστα την δουλειά του, και παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει γκολ της ομάδας του. Και όμως, υπάρχει εξήγηση για τον… ρέφερι!



«Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω»: Έκοβε εισιτήρια, είναι οπαδός της Γουλβς και έγινε ο… 4ος διαιτητής!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Γουλβς με την Μπρέντφορντ, στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που… κόβει τα εισιτήρια των «λύκων» εδώ και μερικά χρόνια, προτού μπει στο «Μολινό» και παρακολουθήσει την εκάστοτε αναμέτρηση.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, ο Ρος ακολούθησε ακριβώς την ίδια διαδικασία, αλλά παραδόξως, δεν είδε το φινάλε της συνάντησης από την θέση του. Και αυτό διότι, ένας εκ των διαιτητών, και συγκεκριμένα, ο 4ος, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, με συνέπεια να μην μπορεί να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Αναπληρωτής διαιτητής δεν υπήρχε στο γήπεδο και κάπως έτσι, ο Ρος επιλέχθηκε στην ανάγκη, ώστε να πάρει την θέση του. Φόρεσε τη σχετική ενδυμασία και κάθισε ανάμεσα στους πάγκους, ακολουθώντας και την «ιεροτελεστία» που άπαντες γνωρίζουμε, όταν έπρεπε να γίνει μία αλλαγή.

Η εμπειρία ήταν δεδομένα μοναδική, όπως ομολόγησε και ο ίδιος, αλλά υπήρξε ένα σοβαρό… πρόβλημα. Δεν μπορούσε να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδας του, με τον Ματέους Κούνια να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και να της δίνει την πρόκριση.

Ελπίζουμε η «μοίρα» να τα φέρει έτσι, ώστε να έχει την στιγμή του στις 28 Ιανουαρίου. Τότε που η Γουλβς θα δώσει ένα τοπικό ντέρμπι με τη Γουέστ Μπρομ, 2,5 χρόνια μετά, με φόντο την πρόκρισή της στον 5ο γύρο του FA Cup. Τι ιστορία και αυτή…

Δημήτρης Μανάκος