«Εμείς ή… εμείς»: Ο κόσμος της Ρέντινγκ τα κατάφερε, η EFL «διώχνει» τον Ντάι Γιονγκ!

Σπουδαία εξέλιξη για τη Ρέντινγκ, αποχωρεί οι Ντάι Γιονγκ, η απόφαση ελήφθη. Το «χρωστάει» αποκλειστικά στον κόσμο της η ομάδα, πανηγυρίστηκε σαν… γκολ η παρέμβαση της EFL από τους «royals»!



«Εμείς ή… εμείς»: Ο κόσμος της Ρέντινγκ τα κατάφερε, η EFL «διώχνει» τον Ντάι Γιονγκ!

Γνωρίζουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Ρέντινγκ, μερικές ημέρες μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση με την Πορτ Βέιλ.

Λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ντάι Γιονγκ, απολύει και άλλον κόσμο από το προσωπικό της ομάδας και εξακολουθεί να μην είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις, το κοινό του club που βρισκόταν στο γήπεδο, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψε το παιχνίδι.

Το ματς σταμάτησε οριστικά, οι τιμωρίες που ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους για τη Ρέντινγκ είναι αναρίθμητες, αλλά προς το παρόν, ουδείς ασχολείται με αυτό. Διότι όλοι θέλουν να αποχωρήσει ο Ντάι Γιονγκ από πρόεδρος του συλλόγου. Και όπως όλα δείχνουν, η επιθυμία των φίλων της Ρέντινγκ θα γίνει πράξη, έπειτα και από παρέμβαση της EFL.

Μετά από επίσημη τοποθέτησή της, ο Γιονγκ είναι υποχρεωμένος είτε να χρηματοδοτήσει άμεσα την ομάδα, είτε να την πουλήσει. Και αφού δεν μπορεί να κάνει το πρώτο, οφείλει να κάνει το δεύτερο, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Και κάπως έτσι, η Ρέντινγκ τα κατάφερε. Απαλλάσσεται από κάποιον που δεν  την αγάπησε ποτέ. Κέρδισε. Ο κόσμος της έδιωξε τον Ντάι Γιονγκ και η EFL έκανε το χρέος της!

Δημήτρης Μανάκος