Η ανάλυση της… μισής 21ης αγωνιστικής από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Ο Ντε Μπρόινε αλλάζει όλα τα προγνωστικά!» (vid)

Δείτε την ανάλυση της… μισής 21ης αγωνιστικής της Premier League από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλου, στο βίντεο της Novibet. Όσα είπε για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, αλλά και την πρώτη ισοπαλία στο «Ολντ Τράφορντ» ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, μετά από 19 χρόνια.



Η ανάλυση της… μισής 21ης αγωνιστικής από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: «Ο Ντε Μπρόινε αλλάζει όλα τα προγνωστικά!» (vid)

Ολοκληρώθηκε η… μισή 21η αγωνιστική της Premier League, με πέντε αναμετρήσεις να έχουν παρέλθει. Λίγες ώρες μετά, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναλύει όσα είδαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ξεκινώντας από το μεγάλο «διπλό» της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναφέρεται στο πόσο σημαντικός είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, στην επιστροφή του στα γήπεδα και επισημαίνει πως ναι μεν η Νιούκαστλ ήταν εξαιρετική, αλλά ο Βέλγος έχει την ικανότητα να αντιστρέψει όλα τα προγνωστικά που κάναμε μέχρι τώρα, ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συνεχίζει με τις αναμετρήσεις της Άστον Βίλα με την Έβερτον και την πρώτη «λευκή» ισοπαλία του Ουνάι Έμερι σε επίπεδο πρωταθλήματος στο «Νησί», μετά από 97 ματς, αλλά και στο γκολ της Λούτον απέναντι στην Μπέρνλι, με το τελικό 1-1 να δίνει έναν σημαντικό πόντο στους φιλοξενούμενους.

Και καταλήγει στο πολύ εντυπωσιακό 2-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ». Η πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα, σε αυτό το γήπεδο, από το 2005, την στιγμή που οι Λονδρέζοι κατέρριψαν κάθε ρεκόρ, σκοράροντας για 33ο διαδοχικό παιχνίδι.