Η Τότεναμ τους πείθει όλους: Νέβιλ και Ρέντναπ παραδέχονται τον Ποστέκογλου

Ο τρόπος με τον οποίο η Τότεναμ έδειξε ξανά χαρακτήρα σε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι, έκανε τους Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Ρέντναπ να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου και τη δουλειά που έχει κάνει στο λονδρέζικο κλαμπ.  



Η Τότεναμ τους πείθει όλους: Νέβιλ και Ρέντναπ παραδέχονται τον Ποστέκογλου

Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ δυο φορές, αλλά είχε απάντηση κάθε φορά. Περισσότερο από τα γκολ που πέτυχε με τους Ριτσάρλισον και Μπεντακούρ, η Τότεναμ έβγαλε χαρακτήρα, δεν πανικοβλήθηκε και συνέχισε να εφαρμόζει το σχέδιό της στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ», δίχως να διαφοροποιείται κάτι.

Και με την ταυτότητα που προσπαθεί να της δώσει ο Ποστέκογλου, πήρε βαθμό στο Μάντσεστερ και φαίνεται ότι πλέον έπεισε και τους πιο δύσκολους «κριτές» της.

Από το βήμα που τους δίνει το SkySports για να εκφράσουν τις αυστηρές απόψεις τους, οι Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Ρέντναπ συμφώνησαν πως τελικά κάτι καλό δημιουργείται στα «σπιρούνια». «Είναι ικανή να τερματίσει δεύτερη ή και Τρίτη στη βαθμολογία και αυτό λέει πολλά για τη δουλειά που γίνεται εκεί» σχολίασε ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος μέσος των Τότεναμ και Λίβερπουλ, είχε να δώσει ένα διαφορετικό κίνητρο στον «Άνγκε» και τους παίκτες του: «Πιθανότατα θα ήταν καλύτερο να κυνηγήσουν το Κύπελλο αντί για την τετράδα της Πρέμιερ, διότι θα ήταν κάτι αξιοσημείωτο για τη φετινή σεζόν».

Αυτός που δεν ήθελε να πάει με το … ρεύμα, ήταν φυσικά ο Ρόι Κιν, που είχε να πει: «Λένε για όλους καλά λόγια, ακόμα και για τον… οδηγό του πούλμαν! Ας χαλαρώσουμε όλοι, μια ισοπαλία είναι, όχι νίκη. Ναι, η Τότεναμ ήταν καλύτερη στο γήπεδο, αλλά δεν πήρε νίκη. Και όταν είσαι μεγάλη ομάδα οφείλεις να ξεπερνάς τα προβλήματα, οπότε ας μη λέμε συνέχεια για τους απόντες που έχει κάθε φορά μια ομάδα».

Κώστας Ζάλιαρης