Η πιο κρίσιμη ημέρα όλων: «Ανακοινώνονται τιμωρίες σε Έβερτον και Νότιγχαμ» - Τα δύο ενδεχόμενα!

Σημαντική ημέρα για τα δεδομένα της Premier League, όλα μπορεί να διαφοροποιηθούν. Σε κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών η Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ, εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις, μπορεί να την… γλιτώσουν και απλώς με μεγάλα πρόστιμα. Δύο τα ενδεχόμενα των τιμωριών, αναμένεται να καταθέσουν ένσταση αμφότερες, προκειμένου να υπερασπιστούν τη θέση τους!



Η πιο κρίσιμη ημέρα όλων: «Ανακοινώνονται τιμωρίες σε Έβερτον και Νότιγχαμ» - Τα δύο ενδεχόμενα!

Και φτάνουμε ξανά στο ίδιο σημείο. Σε ένα σημείο που η Έβερτον – δυστυχώς – βίωσε στα τέλη Οκτωβρίου και όλα δείχνουν πως ενδέχεται να συναντήσει και πάλι, όταν τότε της είχαν αφαιρέσει 10 βαθμούς.

Διότι σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Athletic», πριν από μερικές ώρες, τόσο τα «ζαχαρωτά», όσο και η Νότιγχαμ Φόρεστ, αναμένεται να ενημερωθούν επισήμως την Δευτέρα (15/01), για την υπόθεση που αφορά παραβιάσεις των κανόνων της Premier League.

Αμφότερες ομάδες κινδυνεύουν με… δύο ενδεχόμενα. Είτε με πολύ μεγάλα πρόστιμα, είτε με αφαίρεση βαθμών.

Παράλληλα, λέγεται πως και οι δύο, έχουν ετοιμάσει υπεράσπιση για να προασπίσουν την θέση τους και να υποστηρίζουν σθεναρά την υπόθεσή τους.

Για ποιον λόγο κατηγορούνται λοιπόν; Η Έβερτον για οικονομικές παραβιάσεις που έλαβαν χώρα υπό τον ιδιοκτήτη, Φαρχάντ Μοσίρι, και η Νότιγχαμ για τις μεταγραφές που έχει ολοκληρώσει μετά την επιστροφή της στην Premier League, οι οποίες ανέρχονται στα 250 εκατομμύρια.

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση, μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για τις δύο ομάδες και για το αν θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην Premier League και πάλι!

Δημήτρης Μανάκος