Αριθμοί που πρέπει να ανησυχούν τον Τεν Χαγκ: «Διπλάσια» ποσοστά σε κάθε στατιστική η Τότεναμ!

Τι μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο; Τις τελικές προσπάθειες, την κατοχή της μπάλας, τις μεταβιβάσεις, τις ευκαιρίες, τα κόρνερ; Σε κάθε στατιστική κατηγορία που θα σκεφτείτε, η Τότεναμ διακρίνεται ξεκάθαρα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Αριθμοί που πρέπει να ανησυχούν τον Τεν Χαγκ: «Διπλάσια» ποσοστά σε κάθε στατιστική η Τότεναμ!

Όσοι έχουν δει το παιχνίδι, θα το καταλάβουν. Ανεξάρτητα από το αν υποστηρίζουν την Τότεναμ ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διότι τα πράγματα είναι απλά, ακόμη και αν οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μιας και συζητάμε για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Premier League, αντικατοπτρίζουν πλήρως όσα έλαβαν χώρα στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου ήταν ξεκάθαρα ανώτερη. Κυκλοφόρησε την μπάλα και ολοκλήρωσε το ματς με ποσοστό κατοχής της τάξεως του 64%, έναντι 36% των γηπεδούχων.

Κατέγραψε 16 τελικές προσπάθειες, έναντι εννέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι έξι από αυτές τις τελικές έλαβαν χώρα στην εστία, την στιγμή που οι μοναδικές στιγμές εντός εστίας για το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, ήταν τα δύο γκολ!

Εκτέλεσε 13 κόρνερ, από τα οποία απείλησε έντονα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Στο γκολ του Ριτσάρλισον και στο δοκάρι στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Ρομέρο. Αντάλλαξε 200 πάσες περισσότερες και λίγο έλειψε να καταφέρει να καταρρίψει και το ρεκόρ που θέλει τη Γιουνάιτεντ να μην χάνει ποτέ, με ανατροπή, στο «Ολντ Τράφορντ», στην Premier League!

Δημήτρης Μανάκος