Ένας απίστευτος Εμιλιάνο Μαρτίνες: Οι δύο επεμβάσεις που κράτησαν «όρθια» την Άστον Βίλα! (vid)

Ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας. Είτε τον συμπαθείς, είτε όχι, δεν μπορείς να μην το παραδεχθείς. Και αν εξακολουθείς να το αρνείσαι, επηρεαζόμενος από δηλώσεις και κινήσεις του, δες τι έκανε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, στο φινάλε του πρώτου μέρους στο «Γκούντισον Παρκ», στο παιχνίδι της Έβερτον με την Άστον Βίλα!



Ένας απίστευτος Εμιλιάνο Μαρτίνες: Οι δύο επεμβάσεις που κράτησαν «όρθια» την Άστον Βίλα! (vid)

Βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και δευτερόλεπτα προτού μάθουμε πως αναμένεται να ακολουθήσουν οκτώ λεπτά, έως ότου Έβερτον και Άστον Βίλα πάνε στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, έχουν σκοράρει και έχουν δει γκολ τους να ακυρώνεται, αλλά λίγο έλειψε να «πληρώσουν» ακριβά το φάουλ του Λενγκλέ, στην φάση που πανηγύριζε ο Άλεξ Μορένο.

Και αυτό διότι ο Κάλβερτ Λιούιν έφυγε μόνος του και βρέθηκε απέναντι στον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Το να σκοράρει έμοιαζε εύκολο, αλλά ο Αργεντινός γκολκίπερ ήταν εκεί για να του αρνηθεί τον πανηγυρισμό.

Δευτερόλεπτα μετά, η μπάλα έφτασε στον Γκάρντνερ και το σουτ του ήταν πολύ δύσκολο. Και πάλι όμως, ο Μαρτίνες ήταν εκεί. Γύρισε το κορμί του, «οριζοντιόθηκε» και απέκρουσε, με το 0-0 να παραμένει!

Δημήτρης Μανάκος