Μεγάλες επιστροφές για τη Γιουνάιτεντ: Με Καζεμίρο και Λισάντρο κόντρα στην Τότεναμ!

Δυο προσθήκες υψίστης σημασίας έχει στα πλάνα του ο Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ματς με την Τότεναμ, αφού, έπειτα από μήνες, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καζεμίρο και Λισάντρο Μαρτίνες! 



Μεγάλες επιστροφές για τη Γιουνάιτεντ: Με Καζεμίρο και Λισάντρο κόντρα στην Τότεναμ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται με χαρά και ανακούφιση τους δύο ποδοσφαιριστές στην αποστολή με τους διαθέσιμους για το δύσκολο παιχνίδι με τα «σπιρούνια» του Άγγελου Ποστέκογλου στο Ολντ Τράφορντ. 

Ο Καζεμίρο απουσιάζει από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, όταν και αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην ήττα (3-0) από τη Νιούκαστλ εντός έδρας, για το Λιγκ Καπ. 

Ο δε, Λισάντρο Μαρτίνες, έχει ακόμα περισσότερο καιρό να παίξει, αφού έχει μείνει εκτός δράσης από τον Σεπτέμβρη, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι η ήττα (4-3) από την Μπάγερν στο Μόναχο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! 

Η εικόνα του Καζεμίρο να μπαίνει στο «Ολντ Τράφορντ» χαμογελαστός, γέμισε με ελπίδα τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που θεωρούν ότι η εμπειρία του και οι ικανότητές του έλειψαν τρομερά από την ομάδα όλο αυτό το διάστημα...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης