Η Γιουνάιτεντ θέλει να θυμάται μόνο την πρώτη θητεία του Κριστιάνο και ξέχασε το χατ-τρικ με την Τότεναμ (vids)

Ο... επεισοδιακός χωρισμός των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο κι αν οι δύο πλευρές έχουν περισσότερα που τους ενώνουν παρά που τους κρατούν σε απόσταση, έκανε την ομάδα να σκέφτεται μονάχα την πρώτη θητεία του Πορτογάλου. Και μάλλον κάτι έχασε στα όσα κατάφερε στην επιστροφή του...  



Η Γιουνάιτεντ θέλει να θυμάται μόνο την πρώτη θητεία του Κριστιάνο και ξέχασε το χατ-τρικ με την Τότεναμ (vids)

Θεώρησε ότι έπρεπε να φύγει για να... λυτρωθεί το κλαμπ. Δεν παύει ν' αγαπάει τη Γιουνάιτεντ. Το φινάλε της σχέσης τους ήρθε με ολική ρήξη. Κι όμως, ο Κριστιάνο και οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν ταυτόσημες έννοιες.

Με τον καιρό, την ψυχραιμία και την καθαρή σκέψη, όλα περνούν και ίσως να μένουν οι ευχάριστες αναμνήσεις αντί για άσχημες, όπως κι αν πιθανότατα τελείωσε η σχέση των δύο πλευρών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, μάλλον θυμάται μονάχα την πρώτη θητεία του CR7 κι όχι όσα κατάφερε όταν επέστρεψε στο «σπίτι» του, παίρνοντας την ομάδα στις πλάτες του όσο του... το επέτρεψαν.

Ενόψει του ματς με την Τότεναμ, στα social media του συλλόγου αναρτήθηκαν βίντεο από εντυπωσιακά γκόλ απέναντι στους Λονδρέζους, όμως, σε ό,τι αφορά στον Κριστιάνο, συμπεριλήφθηκε μια κεφαλιά - ψαράκι που είχε πετύχει πριν από αρκετά χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ». 

Φαίνεται πως κάποιος ξέχασε το τρομερό χατ-τρικ του νυν αστέρα της Αλ Νασρ απέναντι στα «σπιρούνια» τον Μάρτιο του 2022...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης