Πεπ για Ντε Μπρόινε: «Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι ταλέντο...»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος από τη στιγμή που έχει ξανά τον Ντε Μπρόινε υγιή στο γήπεδο και τόνισε αυτό που προφανώς αντιλαμβάνεται όλος ο κόσμος για την ποιότητα του Βέλγου «μαέστρου» μετά το 3-2 της Σίτι επί της Νιούκαστλ.  



Πεπ για Ντε Μπρόινε: «Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι ταλέντο...»

Τους χώρους που σκέφτεται και υπολογίζει προτού πετάξει τη μπάλα από τα πόδια του ο KdB, δεν τους βλέπει όποιος κι όποιος. Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό και γι' αυτό είναι μαγικό όταν παρακολουθούμε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν κάτι το ξεχωριστό να προσφέρουν.

Ο Ντε Μπρόινε έλειψε πέντε μήνες και τώρα που επέστρεψε κάνει ευτυχισμένο τον Πεπ, τη Σίτι, τον κόσμο της ομάδας και τους λάτρεις της Πρέμιερ που αντιλαμβάνονται ότι... τώρα αρχίζει το καλό!

Ο Γκουαρδιόλα είχε να πει μονάχα τα καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή του και τον τρόπο με τον οποίο έφτιαξε το τρίτο γκολ των «πολιτών» στις καθυστερήσεις του ματς στο St. James' Park, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι πια τεχνική αυτό το πράγμα, είναι ταλέντο.

Για να κερδίσουμε παιχνίδια χρειαζόμαστε παίκτες όπως είναι ο Κέβιν ή ο Έρλινγκ. Ο τρόπος που βλέπουν το γήπεδο, η ποιότητά τους, είναι κάτι τρομερό και ιδιαίτερο όταν αφορά το επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Δεν έχει να κάνει με την τακτική και τα συστήματα, έχει να κάνει με το ταλέντο του καθενός».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης