Ο Σάντσο είναι η απόδειξη πως ένα περιβάλλον που σε στηρίζει, σε κάνει άλλον άνθρωπο (pics)

Ο Σάντσο δεν σταματά να χαμογελά και ν' απολαμβάνει τις στιγμές με την επιστροφή του στη Ντόρτμουντ. Κατάφερε να καταγράψει ασίστ στο δεύτερο ντεμπούτο του με τους Βεστφαλούς και αποδεικνύει πως όταν βρίσκεσαι κάπου που σε καταλαβαίνουν, εκτιμούν τις δυνατότητές σου και σε σέβονται, μόνο καλά μπορεί να πάει το πράγμα...  



Ο Σάντσο είναι η απόδειξη πως ένα περιβάλλον που σε στηρίζει, σε κάνει άλλον άνθρωπο (pics)

Ο Άγγλος επιθετικός πέρασε πολύ δύσκολα στο Μάντσεστερ. Από την ημέρα που αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει στην κόκκινη πλευρά της πόλης, έχοντας ανδρωθεί στο... γαλάζιο μέρος, δεν κατάφερε ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες. Με τον Τεν Χαγκ όλα πήγαν εντελώς λάθος και βρέθηκε παντελώς εκτός ομάδας, αποκομμένος απ' όλους.

Μάλιστα, κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολλανδό ν' απαιτεί από τον Σάντσο να του απολογηθεί, κάτι που ο παίκτης δεν έκανε ποτέ.

Και τώρα, ήρθε η λύτρωση. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε εκεί που αγαπά και τον αγαπούν και όλα μοιάζουν ιδανικά. Χαμογελάει καθημερινά, έχει διάθεση για ποδόσφαιρο και στην επαναφορά του στη δράση με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έφτιαξε το γκολ του Ρόις στο εύκολο πέρασμα (3-0) από την έδρα της Ντάρμσταντ.

Οι φωτογραφίες, οι πανηγυρισμοί, η χαρούμενη έκφραση στο πρόσωπό του, δείχνουν πώς μια ομάδα και ένας κύκλος ανθρώπων μπορούν να σου αλλάξουν την καριέρα και τη ζωή...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης