ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Το απίθανο 5-5 της Νοτς Κάουντι, οι ανατροπές στο προβάδισμα και τα… 100 λεπτά! (pics)

Απίθανο παιχνίδι. Δέκα γκολ. Τρεις φορές ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι, μία προηγήθηκαν στο 92’ και δεν κέρδισαν. Ματς που δεν θέλαμε να ολοκληρωθεί στη League Two, με το Γκρίμσπι – Νοτς Κάουντι να τελειώνει στο… 100ο λεπτό! Δύο γκολ στις καθυστερήσεις, σκόρερ δις ο 36χρονος ΜακΓκόλντρικ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Γουντ, που μπήκε ως αλλαγή στο 94’! Έπος…



ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Το απίθανο 5-5 της Νοτς Κάουντι, οι ανατροπές στο προβάδισμα και τα… 100 λεπτά! (pics)

Δεν πεθαίνει ποτέ η Νοτς Κάουντι! Τι και αν ανέβηκε τώρα στην 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου; Τι και αν απουσίαζε για καιρό από τις επαγγελματικές Λίγκες του «Νησιού»;

Είναι εδώ και δεν θέλει να παραμείνει για καιρό στην League Two, με το αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σωματείο να χαρίζει ένα απίθανο παιχνίδι στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό, μην μπορώντας όμως να επικρατήσει της Γκρίμσμπι, εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που δεν θέλαμε να ολοκληρωθεί.

Πώς φτάσαμε όμως στο τελικό 5-5; Βρέθηκε πίσω στο σκορ με2-0 στο 15ο λεπτό. Δεν τα παράτησε. Μείωσε με τον ΜακΓκόλντρικ στο 39ο λεπτό, ισοφάρισε με τον κορυφαίο σκόρερ της, τον Μακόλεϊ Λάνγκσταφ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ωραία μέχρι εδώ. Λήξη πρώτου ημιχρόνου στο 2-2. Στο 52ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ανακτούν και πάλι το προβάδισμα, αλλά στο 60΄, ο Νεμάν ισοφαρίζει.

Προτού προλάβει η Νοτς Κάουντι να διαχειριστεί την 3η ισοπαλία στο παιχνίδι, ο Ίσα έκανε το 4-3, 120 δευτερόλεπτα αργότερα. Εξακολουθούν να μην επηρεάζονται οι φιλοξενούμενοι.

Πάλι γκολ ο Νεμάν στο 79’ και η απόλυτη ανατροπή με τον ΜακΓκόλντρικ στο 92ο λεπτό. Όλοι θεωρήσαμε πως τελείωσε. Και όμως, είχε και συνέχεια. Διότι ο Γουντ που μπήκε στο 94’, σκόραρε ένα λεπτό μετά, έπειτα από ασίστ του Γκριν. Και κάπως έτσι, διαμορφώθηκε το τελικό 5-5, με δύο γκολ στα επτά λεπτά καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι έληξε στο… 100’ και αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία που έχουμε παρακολουθήσει φέτος. Ας μην ξεχνάμε φυσικά, πως τον Σεπτέμβριο, η Νοτς Κάουντι μας είχε «χαρίσει» και την ήττα της, με… 5-4 από την Κόλτσεστερ. Πόσο όμορφη ομάδα στο… μάτι, μένει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, με 43 βαθμούς, έπειτα από 27 αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος