ΑΠΙΘΑΝΟ: ΤΑ 11 από τα 12 παιχνίδια της League Two στην… ισοπαλία στο ημίχρονο – Πόσα είναι στο 0-0;

Δώδεκα παιχνίδια την ίδια ώρα, 11 ισοπαλίες στο ημίχρονο, έξι 0-0 και ένα «διπλό», με γκολ στο 35ο λεπτό. Απίθανη League Two!



ΑΠΙΘΑΝΟ: ΤΑ 11 από τα 12 παιχνίδια της League Two στην… ισοπαλία στο ημίχρονο – Πόσα είναι στο 0-0;

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σίγουρα δεν το βλέπετε συχνά. Προφανώς και δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Αλλά αν κάποιος ρίξει μία ματιά σε όλες τις αναμετρήσεις της 4ης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, θα διαπιστώσει πως πράγματι συμβαίνει.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως στην League Two, στην οποία πρωπορεύεται η Στόκπορτ και βρίσκονται από κοντά της η Ρέξαμ και η Νοτς Κάουντι, μόλις μία από τις 12 συναντήσεις που διεξάγονται τη δεδομένη χρονική στιγμή, ΔΕΝ είναι στην ισοπαλία, μετά το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Όλες οι υπόλοιπες είναι, με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί η αναμέτρηση της Κόλτσεστερ με την Μπράντφορντ, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 1-0, από το 35ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Κουκ.

Άμεση συνέπεια; Να κοιτά κανείς το «Flashscore» και να βλέπει τις 13 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, στο «Χ». Όλα… πορτοκαλί. Όσον αφορά τα 0-0 του πρώτου μέρους, αναλογικά με τις 12 αναμετρήσεις; Είναι έξι! Είναι ακριβώς τα μισά…

Δημήτρης Μανάκος