Συγκλονιστικός ο κόσμος της Πορτ Βέιλ: Το σύνθημα υπέρ της Ρέντινγκ και το «δεν μας νοιάζει» για το… εισιτήριο! (vids)

Όλοι με τη Ρέντινγκ. Να σωθεί η ομάδα. Είναι ιστορικό σωματείο, πρέπει να υπάρχει. Όλοι συμφωνούν. Ακόμη και οι φίλοι της Πορτ Βέιλ, που είδαν αυτούς των γηπεδούχων να διακόπτουν την αναμέτρηση και να τους αφήνουν να έχουν κάνει τόσα χιλιόμετρα και να έχουν πληρώσει εισιτήριο, χωρίς λόγο. Και όμως, τάχθηκαν υπέρ τους, φωνάζοντας ένα χαρακτηριστικό σύνθημα!



Συγκλονιστικός ο κόσμος της Πορτ Βέιλ: Το σύνθημα υπέρ της Ρέντινγκ και το «δεν μας νοιάζει» για το… εισιτήριο! (vids)

Το «Leasing Stadium» της Ρέντινγκ… έβραζε, ο κόσμος της έχει «εκραγεί» με όσα συμβαίνουν με τη διοίκηση της ομάδας και μέσα στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης με την Πορτ Βέιλ, αποφάσισε να αντιδράσει.

Με ποιον τρόπο; Με το να πετάξει μπαλάκια του τένις στο ξεκίνημα της συνάντησης, να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί για 19 λεπτά και εν συνεχεία, να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και να διακόψει την συνάντηση.

Οι παίκτες έφυγαν για τα αποδυτήρια και ολόκληρο το γήπεδο ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα των «royals», Ντάι Γιονγκ. Και όταν λέμε ολόκληρο το γήπεδο, το λέμε… κυριολεκτικά.

Διότι το ίδιο ξεκίνησαν να κάνουν και οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Ο κόσμος της Πορτ Βέιλ στηρίζει ανοιχτά τη Ρέντινγκ, αδιαφορεί για το εισιτήριο που πλήρωσε και τα χιλιόμετρα που έκανε και την στηρίζει. Άρχιζε να χειροκροτάει την «εισβολή» στον αγωνιστικό χώρο και φώναζε «φύγε από την ομάδα τους», εις βάρος του προέδρου της Ρέντινγκ. Απίθανο…

Δημήτρης Μανάκος