Οι τρεις νίκες είναι το καλύτερο σερί της Τσέλσι εδώ και 15 μήνες!

Με το 1-0 επί της Φούλαμ, η Τσέλσι διατήρησε το απόλυτο στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί την καλύτερη επίδοση από την εποχή των... Τούχελ και Πότερ στον πάγκο! 



Οι τρεις νίκες είναι το καλύτερο σερί της Τσέλσι εδώ και 15 μήνες!

Αφήνοντας στην άκρη το ματς Κυπέλλου με την Πρέστον και τον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Μίντλεσμπρο, η Τσέλσι αυτή τη στιγμή έχει ένα σερί τριών διαδοχικών θετικών αποτελεσμάτων στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Ξεκίνησε με το 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας, συνέχισε με το 3-2 επί της Λούτον στο Kenilworth Road και τώρα ήρθε και το 1-0 επί της Φούλαμ. 

Αυτή η επίδοση είναι ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει στη Λίγκα η νυν ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τα... τέλη του 2022! 

Από τον Σεπτέμβρη μέχρι και τον Οκτώβρη εκείνου του έτους, συμπεριλαμβάνοντας το τελευταίο ματς του Τόμας Τούχελ στον πάγκο και το πολύ καλό ξεκίνημα του Πότερ με τρεις σερί νίκες, οι «μπλε» είχαν κάνει θετικό καρέ. Και έκτοτε, δεν είχαν καταφέρει ποτέ να πάρουν πάνω από δυο σερί νίκες! 

Πάντως, εντός έδρας το σερί «λέει» τέσσερις νίκες αυτή τη στιγμή, στην καλύτερη επίδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα από την εποχή της έξαρσης του Covid, όταν τότε από τον Φλεβάρη έως τον Ιούλιο του 2020 είχαν καταγραφεί 6 διαδοχικοί νικηφόροι αγώνες. 

Κώστας Ζάλιαρης