Ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Λάμπαρντ δίπλα στο πρώην αφεντικό του...

Την προηγούμενη φορά που τον είχαμε δει στα επίσημα, λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στον πάγκο. Τώρα, υπάρχει κάτι για ν' ανησυχήσει ο Ποτσετίνο; Ο Λάμπαρντ επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρακολούθησε το ματς με τη Φούλαμ δίπλα στο... πρώην αφεντικό του, Τοντ Μπόελι. 



Ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Λάμπαρντ δίπλα στο πρώην αφεντικό του...

Ο θρύλος των «μπλε» του Λονδίνου βρέθηκε ξανά στο αγαπημένο του γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, από την οποία φυσικά δεν έχει καθόλου καλές αναμνήσεις μετά τη δεύτερη, πολύ κακή θητεία του στον πάγκο. 

Ήταν Απρίλης του 2023 όταν κλήθηκε ξανά, ως υπηρεσιακός αυτή τη φορά, να κρατήσει το «τιμόνι» όσο πιο σταθερά ήταν αυτό εφικτό, στα χέρια του, απλά και μόνο για να βγει η σεζόν. 

Το έκανε, έβλεπε πως το πράγμα πήγαινε μονάχα προς τον γκρεμό, προσπάθησε να παρουσιάσει ό,τι πιο αξιοσέβαστο μπορούσε, αλλά ήταν μάταιο. 

Λίγο καιρό μετά σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως το γενικότερο κλίμα στο κλαμπ εκείνη την περίοδο ήταν η ανυπομονησία όλων να τελειώσει το ... μαρτύριο και να πάνε διακοπές το καλοκαίρι. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 13 Ιανουαρίου του 2024, ο Λάμπαρντ έκανε ξανά την εμφάνισή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και κάθισε πλάι στον Τοντ Μπόελι. 

Η Τσέλσι παρουσίασε ξανά νωθρό πρόσωπο και πήρε νίκη χάρη σε ένα πέναλτι για το 1-0 επί της Φούλαμ. 

Μήπως υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει ν' ανησυχήσει ο Ποτσετίνο; 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης