Ο ¶αρον Ράμσεϊ και το England365 έγιναν… viral στην Αγγλία: Τι είπε για την ¶ρσεναλ και τους Έλληνες;

Δέχθηκε να μιλήσει στην Ελλάδα, συζήτησε αποκλειστικά με τον Δημήτρη Μανάκο, οι ¶γγλοι το αντιλήφθηκαν και τον έκαναν… viral. Αυτή τη στιγμή, ο ¶αρον Ράμσεϊ φιγουράρει σε διάφορες σελίδες φίλων της ¶ρσεναλ και της Κάρντιφ, με το England365 να «ακούγεται» στο «Νησί»!



Ο ¶αρον Ράμσεϊ και το England365 έγιναν… viral στην Αγγλία: Τι είπε για την ¶ρσεναλ και τους Έλληνες;

Πριν από σχεδόν 64 ώρες, το England365 και ο Δημήτρης Μανάκος κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Να έρθουν σε επαφή με την Κάρντιφ, να πάρουν την έγκριση από την ομάδα και να φέρουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία συνέντευξη του ¶αρον Ράμσεϊ. Ο Ουαλός ήταν θετικός από την πρώτη στιγμή, δέχθηκε να απαντήσει σε 24 (!) ερωτήσεις και εμείς με χαρά μας τον φιλοξενήσαμε στην ιστοσελίδα μας.

Πλέον, η εν λόγω συζήτηση με τον Έλληνα δημοσιογράφο, «παίζει» παντού. Το JustArsenal.com την αντιλήφθηκε πρώτο και την μετέφρασε, ώστε να την δουν οι ¶γγλοι. Για να ξεκινήσει από εκεί και μετά ένας… χαμός.

Ο Ουαλός μέσος βρίσκεται παντού στις ιστοσελίδες των φίλων της ¶ρσεναλ, με τους φίλους της ομάδας να έχουν απομονώσει κομμάτια που μιλά για τον Αρσέν Βενγκέρ, τον χρόνο που πέρασε εκεί και τον τρόπο της αποχώρησής του.

Φυσικά, το ίδιο συνέβη και με τον κόσμο της Κάρντιφ, που μπήκε στη διαδικασία να αναρωτηθεί τι είπε ο Ράμσεϊ για τον Δημήτρη Γούτα και τον Μανώλη Σιώπη.

Δείτε ξανά τη συνέντευξη του ¶αρον Ράμσεϊ στο England365

Δημήτρης Μανάκος