Ο 20χρονος Μπράντλεϊ έκανε τον Κλοπ να καμαρώνει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω»! (vid)

Ο Κόνορ Μπράντλεϊ πήρε την ευκαιρία του και δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσει. Ακόμα κι αν θα ερχόταν αναποδιά, είχε αποφασίσει να συνεχίσει με «αυτοθυσία». Και αυτό έκανε, με τον Κλοπ να χαμογελά ακούγοντάς τον να μη θέλει με τίποτα να βγει με αλλαγή στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Φούλαμ.  



Ο 20χρονος Μπράντλεϊ έκανε τον Κλοπ να καμαρώνει: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω»! (vid)

Ο Βορειοϊρλανδός μπακ τοποθετήθηκε αριστερά στην άμυνα ελέω των απουσιών των Ρόμπερτσον και Τσιμίκα και φρόντισε να δικαιώσει στο έπακρο τον Kloppo που δεν δίστασε με την περίπτωσή του και τον έριξε στη «μάχη».

Ο Μπράντλεϊ κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τους «cottagers» χτύπησε, το ιατρικό επιτελείο που τον φρόντισε όφειλε να τον ρωτήσει αν θα μπορούσε να συνεχίσει και ο μικρός ήταν κάθετος. «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω» έλεγε, με τον Κλοπ να χαμογελά και να του δείχνει τη στήριξή του, όντας υπερήφανος που άκουγε τέτοια λόγια από τον νεαρό.

Ο τελευταίος κάποια στιγμή μετατοπίστηκε και στη φυσική του θέση, δεξιά, απολαμβάνοντας στο έπακρο τις στιγμές που εξασφάλισε στον αγωνιστικό χώρο σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης