Η Τσέλσι απομακρύνεται από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και… χάνεται εντελώς

Σα να… χάνει τον προσανατολισμό της. Εντελώς. Η Τσέλσι αδυνατεί τρομερά να κάνει κάτι καλό στις περισσότερες από τις εξορμήσεις που έχει πραγματοποιήσει σε όλες τις διοργανώσεις από το καλοκαίρι του 2022. Και έχει να επιδείξει τη χειρότερη επίδοση σε ολόκληρη την Πρέμιερ!  



Η Τσέλσι απομακρύνεται από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και… χάνεται εντελώς

Η Μίντλεσμπρο έδωσε ακόμα ένα γερό «χαστούκι» στους «μπλε» του Λονδίνου με το 1-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του φετινού Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Κάρικ έγινε η πρώτη που ως σύλλογος χαμηλότερης κατηγορίας από την Τσέλσι, καταφέρνει να πάρει νίκη στη συγκεκριμένη διοργάνωση απέναντι στο κλαμπ της πρωτεύουσας, από τον Οκτώβρη του 1999 κι ένα ματς με την Χάντερσφιλντ.

Η επίσκεψη στο Riverside δεν πήγε καθόλου καλά για την Τσέλσι, που έβλεπε τον Πάλμερ να χάνει τη μια ευκαιρία πίσω απ’ την άλλη στο πρώτο μέρος και να μην καταφέρνει ν’ απαντήσει στο γκολ του Χάκνεϊ.

Το νυν σύνολο του Ποτσετίνο, από την έναρξη της περασμένης σεζόν (2022-2023) έχει 21 ήττες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, μια επίδοση που αποτελεί τη χειρότερη συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Μάλιστα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι μοναδικές ομάδες που έχουν περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα από τους «μπλε» των 31 ηττών σε όλα τα τουρνουά, είναι οι Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ Φόρεστ (32).

Ο κόσμος των «μπλε» ξεσπάθωσε μετά το ματς με τη «Μπόρο» εξέφρασε τα έντονα παράπονά του προς τους παίκτες και τον Ποτσετίνο, ο Τιάγκο Σίλβα τούς πλησίασε για ν’ απολογηθεί και να δείξει ότι κατανοεί τη δυσαρέσκειά τους, ωστόσο, είναι τρομερό το γεγονός πως αυτή η ομάδα έχει βάλει τα σκαμπανεβάσματα στην ταυτότητά της…

Κώστας Ζάλιαρης