Παίρνει Ντράγκουσιν ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ!

Ο Ράντου Ντράγκουσιν αναμένεται να γίνει η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου - εκτός κι αν τον προλάβει ο Βέρνερ - καθώς, οι Λονδρέζοι βρίσκονται πια σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τη Τζένοα.  



Παίρνει Ντράγκουσιν ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ!

Ο κεντρικός αμυντικός από τη Ρουμανία, Κυπελλούχος Ιταλίας με τη Γιουβέντους το 2021, αναμένεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν των «σπιρουνιών» για τα επόμενα χρόνια, μετακομίζοντας από τη Γένοβα στην αγγλική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει το SKySports, οι δύο εμπλεκόμενες ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μετά την πρόταση της Τότεναμ που έφτασε στα 21,5 εκατ. με επιπλέον 4,3 εκατομμύρια σε μπόνους.

Η Τζένοα αξίωνε περί τα 26 εκατομμύρια και προφανώς η προσφορά των Λονδρέζων καλύπτει τις αξιώσεις της ιταλικής ομάδας. Η Μπάγερν φέρεται να ενδιαφερόταν για τον παίκτη, αλλά δεν έκανε ποτέ επίσημη κρούση.

Ο Ντράγκουσιν από τα τμήματα υποδομής της Metropolitan στην πατρίδα του μεταπήδησε στη Γιουβέντους για το τμήμα κ-17 το 2018, βρέθηκε μέχρι και την πρώτη ομάδα των «μπιανκονέρι», αλλά έχει περάσει και από τις Σαμπντόρια, Σαλερνιτάνα και πλέον βρίσκεται στη Τζένονα μόνιμα από το καλοκαίρι του 2023, έπειτα και από μια σεζόν με δανεισμό.

Κώστας Ζάλιαρης