Μουρίνιο για τα γενέθλια του Αζάρ: «Λείπεις...» (vid)

Στις καλές του μέρες με τη φανέλα της Τσέλσι, ήταν ένα πραγματικό κόσμημα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο το γνωρίζει πολύ καλά. Γι' αυτό και ευχήθηκε στον Εντέν Αζάρ για τα γενέθλιά του, με μια ατάκα που σίγουρα όλοι θα ήθελαν να πουν στον Βέλγο. Λείπει πολύ από το άθλημα ο άλλοτε μάγος των «μπλε»...  



Μουρίνιο για τα γενέθλια του Αζάρ: «Λείπεις...» (vid)

Ο Εντέν Αζάρ κλείνει μόλις τα 33 του χρόνια! Κι όμως, είναι πια παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Από το 2019 και μετά, απόλυτα εξαφανισμένος από το προσκήνιο με συνεχείς σοβαρούς τραυματισμούς στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ήλπιζε ότι θα ζούσε το μεγάλο όνειρο μα αντίκριζε τη μια αναποδιά πίσω απ' την άλλη. Σαν να έπεσε πάνω του μια τεράστια κατάρα από τη μέρα που αποφάσισε να φορέσει εκείνη τη λευκή φανέλα.

Όσο, βέβαια, αγωνιζόταν με τα μπλε στην Αγγλία, όλα ήταν υπέροχα. Μαγικά. Κάτι παραπάνω από ονειρεμένα. Είχε 110 γκολ, 92 ασίστ, κατέκτησε δυο φορές την Πρέμιερ Λιγκ, άλλες δυο το Γιουρόπα Λιγκ, πήρε το Κύπελλο Αγγλίας και το Λιγκ Καπ και βρέθηκε και στην κορυφαία ομάδα της χρονιάς στην πιο λαμπερή Λίγκα της Ευρώπης.

Είχε κοστίσει μονάχα 32 εκατομμύρια λίρες στην Τσέλσι και ανταπέδωσε τα πολλαπλάσια στο κλαμπ του Λονδίνου με όσα έκανε εκεί και με το σόου που παρουσίαζε κάθε φορά στο κοινό του «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Λείπεις πολύ από το ποδόσφαιρο...» του έγραψε ο Ζοσέ Μουρίνιο ανήμερα των 33ων γενεθλίων του Αζάρ και ο Πορτογάλος έχει όλο το δίκιο του κόσμου.

Πόσο ομόρφυνες αυτό το άθλημα ρε Εντέν...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης