Στα 39 του και με τέτοιο άλμα, ο Τιάγκο Σίλβα αποδεικνύει πως είναι... από άλλη πάστα (vid)

Είχε μπει στο παιχνίδι ελάχιστα λεπτά νωρίτερα. Με την πρώτη ευκαιρία πήρε θέση στην περιοχή. Και εκεί... πέταξε. Μπορεί η ποιότητα της αντίπαλης άμυνας να ήταν πολύ κατώτερη από αυτή που τον χαρακτηρίζει, αλλά αυτό δεν αφαιρεί ούτε λίγη από την αξία του. Ο Τιάγκο Σίλβα έδειξε ξανά γιατί στα 39 του παραμένει καθοριστικός για την Τσέλσι.  



Στα 39 του και με τέτοιο άλμα, ο Τιάγκο Σίλβα αποδεικνύει πως είναι... από άλλη πάστα (vid)

Ο Βραζιλιάνος στόπερ στο ματς με την Πρέστον για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, πέρασε στο παιχνίδι στο 61ο λεπτό και βρήκε δίχτυα μόλις πέντε λεπτά αργότερα.

Αρκούσε η οξυδέρκεια και η εμπειρία του για να κάνει μια απλή κίνηση στο πρώτο δοκάρι ξεφεύγοντας από κάθε μαρκάρισμα, ώστε να πάρει ανενόχλητος τη δυνατή κεφαιά και να δώσει προσωρινά προβάδισμα δυο τερμάτων στους «μπλε» κόντρα στην υποδεέστερη αντίπαλό τους.

Ο Τιάγκο Σίλβα το πανηγύρισε και αυτό με την ψυχή του, έδειξε στους οπαδούς την καρδιά του, αφού η μεταξύ τους σχέση έχει γίνει ιδιαίτερη από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει στα 39 του ν' αποδεικνύει γιατί καταφέρνει να βρίσκεται ακόμα στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο εκ των πιο ποιοτικών Βραζιλιάνων αμυντικών που έχουν εμφανιστεί ποτέ, συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει και να φροντίζει ώστε να μη δίνει δικαιώματα σε κανέναν να σχολιάσει αρνητικά την ηλικία του και την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Και δεν... βαριέται ν' αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι φτιαγμένος από άλλη πάστα...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης