Η Ίστλι κράτησε το «Non League dream» ζωντανό: Μία «ιστορική» ισοπαλία χάρη στον… Μαγκουάιρ!

Είναι μη επαγγελματική ομάδα, έχει αλλάξει προπονητή φέτος, παίζει ματς 3ου γύρου FA Cup, μένει με παίκτη λιγότερο και βρίσκεται πίσω στο σκορ εκτός έδρας. Και όμως, η Ίστλι γύρισε από την… κόλαση, ισοφάρισε και έχει για ήρωά της, τον Κρις Μαγκουάιρ! Σπουδαία ισοπαλία κόντρα στη Νιούπορτ, η πρόκριση θα κριθεί στο «Ten Acres»!



Η Ίστλι κράτησε το «Non League dream» ζωντανό: Μία «ιστορική» ισοπαλία χάρη στον… Μαγκουάιρ!

Σπουδαία ισοπαλία κατάφερε να πάρει η Ίστλι απέναντι στη Νιούπορτ, εκτός έδρας, με την ομάδα της National League να φεύγει με το 1-1 κόντρα στο club της League Two και να διατηρεί το όνειρό της για πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ζωντανό.

Και όλα αυτά, ενώ διαμορφώθηκαν οι χειρότερες δυνατές συνθήκες για την Ίστλι στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, και ενώ είχαν μείνει με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Λάνγκστον είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 38’, ο Κλαρκ έκανε το 1-0, αλλά η Ίστλι δεν τα παράτησε. Πίεσε με όλες της τις δυνάμεις και τελικά ανταμείφθηκε. Ο Μαγκουάιρ ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι, και πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στο «Ten Acres», σε 10 ημέρες από τώρα!

Δημήτρης Μανάκος