Πέδρο Πόρο: Κάποτε τον είχε ο Πεπ και... δεν τον συνάντησε ποτέ!

Εν έτει 2024 ο Πέδρο Πόρο θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων φουλ μπακ της Πρέμιερ Λιγκ με εκρηκτικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά και η Τότεναμ απολαμβάνει αυτό που κάποτε ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε στα χέρια του και... άφησε να τους γλιστρήσει!  



Πέδρο Πόρο: Κάποτε τον είχε ο Πεπ και... δεν τον συνάντησε ποτέ!

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «σπιρουνιών», οδήγησε την ομάδα του με στυλ στην πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας μετά το τελικό 1-0 επί της Μπέρνλι.

Ασφαλώς είναι από τα πρόσωπα των... τελευταίων ωρών με το επίτευγμά του και η ιστορία του είναι τέτοια που τον κάνει να μπορεί να υπερηφανεύεται για το come-back του, παρά το μεγάλο... setback.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ πως η επιλογή του να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι το 2019 ήταν από τις χειρότερες που έχει πραγματοποιήσει ποτέ, αφού, δεν έπαιξε καθόλου και παραχωρήθηκε δανεικός στις Βαγιαδολίδ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μέχρι οι Πορτογάλοι να τον κάνουν μόνιμα δικό τους, το 2022. Και θέλετε να μάθετε το εντελώς παράδοξο; Όσο καιρό υπήρχε έστω και ως όνομα στη λίστα των παικτών που ανήκαν με συμβόλαιο στους «πολίτες», όχι απλά δεν πραγματοποίησε ούτε μια συμμετοχή, αλλά δεν γνώρισε καν από κοντά τον Πεπ ή τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να προπονηθεί μαζί τους!

Τρομερό!

Και τώρα, βλέπει τις δυσκολίες και τις εμπειρίες που τον ωρίμασαν, να του δίνουν πίσω αυτό που του αξίζει...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης