Ηρωική Γουλβς, εξασφάλισε ρεβάνς με 10 παίκτες!

Στο «Μολινό» έστειλε η Γουλβς την κόντρα με την Μπρέντφορντ μετά το μεταξύ τους 1-1, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 9ο λεπτό της αναμέτρησης για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας! 



Ηρωική Γουλβς, εξασφάλισε ρεβάνς με 10 παίκτες!

Οι «λύκοι» προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του ματς είδαν τον Ζοάο Γκόμες ν' αντικρίζει την κόκκινη κάρτα - για την ακρίβεια έναν... κόκκινο κύκλο - για ένα μαρκάρισμα στον Νόργκαρντ και αυτομάτως η αποστολή της ομάδας του Ο'Νιλ στο Brentford Park έγινε ζόρικη. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41ο λεπτό με τον Νιλ Μοπέ να εκμεταλλεύεται φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ και να καταφέρνει να σκοράρει, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 64' με μακρινό σουτ του Ντόιλ. 

Οι «bees» πολύ θα ήθελαν να έχουν κρατήσει το αβαντάζ και την πρόκριση μέχρι τέλους, αλλά φαίνεται πως τελικά τα προβλήματα που την είχαν κάνει να μετράει πέντε διαδοχικές ήττες πριν από το αποψινό ματς, χρειάζονται σοβαρή επίλυση... Στα τελευταία λεπτά, βέβαια, αμφότεροι οι αντίπαλοι πάλεψαν για να μην πάει σε επαναληπτικό η κόντρα τους, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε κι έτσι θα υπάρξει κι άλλο ματς για την πρόκριση στον 4ο γύρο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης