«Σοκ» στη Νοτς Κάουντι: Την άφησε ο προπονητής της και πήγε από τη League Two στη Σουόνσι!

Μετά από 1,5 τρομερά επιτυχημένο χρόνο, 80 παιχνίδια, μία επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και μία θετική σεζόν ως στιγμής, ο Λουκ Γουίλιαμς πήρε την απόφαση να αφήσει το έργο του στη Νοτς Κάουντι. Αποχώρησε, «σόκαρε» στον σύλλογο και αισίως, ανακοινώθηκε από τη Σουόνσι!



«Σοκ» στη Νοτς Κάουντι: Την άφησε ο προπονητής της και πήγε από τη League Two στη Σουόνσι!

Μπορεί μία μεταγραφή… προπονητή να «σοκάρει» πολύ έναν σύλλογο; Ναι, είναι πιθανό, όπως διαπιστώσαμε και στην περίπτωση του Γκρέιαμ Πότερ με την Μπράιτον, αλλά όσον αφορά τη Νοτς Κάουντι, πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς.

Ο λόγος για τον Λουκ Γουίλιαμς, ο οποίος άφησε την ομάδα του μετά από 1,5 χρόνο, προκειμένου να επιστρέψει στη Σουόνσι, από την οποία είχε φύγει για να γίνει προπονητής στο αρχαιότερο ποδοσφαιρικό club.

Παρέμεινε εκεί για 80 αναμετρήσεις, την ανέβασε ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο, βγαίνοντας 2ος πίσω από τη Ρέξαμ, την έχει διατηρήσει σε τροχιά play off στη League Two και την αφήνει. «Σοκ» στον σύλλογο, επίσημη η αποχώρηση του Γουίλιαμς και η μετακίνησή του στη Σουόνσι, προς το παρόν συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή, τον Ο’ Μπρίεν!

Δημήτρης Μανάκος