Είχε φάσεις, δεν είχε γκολ και η πρόκριση στο Πάλας – Έβερτον θα κριθεί στο «Γκούντισον Παρκ»! (vids)

Ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες, κορυφαίους τους Ντιν Χέντερσον και Ζοάο Βιρτζίνια, μία απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κάλβερτ Λιούιν και… κανέναν νικητή. Έμειναν στο 0-0 στο «Σέλχαρστ Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας με την Έβερτον, στο πρώτο ματς του 3ου γύρου του FA Cup και θα λύσουν τις διαφορές τους σε 10 ημέρες στο «Γκούντισον Παρκ».



Είχε φάσεις, δεν είχε γκολ και η πρόκριση στο Πάλας – Έβερτον θα κριθεί στο «Γκούντισον Παρκ»! (vids)

Επρόκειτο για μία συνάντηση που γνωρίζαμε πως αποτελεί μία εκ των βασικών υποψηφίων για να οδηγηθεί σε ρεβάνς και πράγματι, αυτό επιβεβαιώθηκε στο ματς της Κρίσταλ Πάλας με την Έβερτον, με «ζαχαρωτά» και «αετούς» να μένουν στο απόλυτο «μηδέν», παρά το γεγονός πως το παιχνίδι είχε ευκαιρίες για να αναδείξει νικητή.

Η αλήθεια είναι πως το σύνολο του Σον Ντάις βρέθηκε σε καλύτερη ημέρα και αν μία ομάδα, άξιζε να μην οδηγηθεί σε ρεβάνς, περισσότερο από την αντίπαλό της, τότε ήταν η Έβερτον. Ωστόσο, ποιος μπορεί να είναι σίγουρος με την Κρίσταλ Πάλας, που αποτελεί και τη μοναδική με δύο 0-0, στην φετινή Premier League;

Το στατιστικό έμελλε να «τριτώσει» για την ομάδα του Ρόι Χότζον, που είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Ντιν Χέντερσον. Αυτός σταμάτησε δις τον Ντανζούμα στο 7ο και το 20ο λεπτό, ενώ η καλή κεφαλιά του Κάλβερτ Λιούιν στο 34΄, πέρασε εκτός εστίας.

Πέντε λεπτά μετά, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Λέρμα να μην βρίσκει δίχτυα από κοντά, πράγμα που συνέβη και με τον Έζε στο 50’.

Όσο ο χρόνος κυλούσε, η ισοπαλία έμοιαζε να αποτελεί επιλογή και των δύο ομάδων, με τον Χέντερσον να κρατά ξανά το «μηδέν» στο 74’, στερώντας το γκολ για 3η φορά από τον Ντανζούμα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τη συμπλήρωση 79 λεπτών, όταν ο Κάλβερτ Λιούιν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κλάιν, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί η Κρίσταλ Πάλας, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και στο «Γκούντισον Παρκ», σε 10 ημέρες από τώρα, θα μάθουμε ποια εκ των δύο θα συνεχίσει στον 4ο γύρο του θεσμού!

Δημήτρης Μανάκος