Φαν ντε Μπέεκ: «Ήταν δύσκολα στη Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα είναι παρελθόν»

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ έδειξε ότι πέρασε ζόρικες μέρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού… λυτρωθεί, όπως φαίνεται, στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης όπου μετακόμισε ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.  



Φαν ντε Μπέεκ: «Ήταν δύσκολα στη Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα είναι παρελθόν»

Η γερμανική ομάδα απέκτησε τον Ολλανδό μέσο – που τόνισε ότι προτιμά να παίζει είτε ως 8 είτε ως 10 – με δανεισμό και οψιόν αγοράς του στα 11 εκατομμύρια ευρώ για το καλοκαίρι.

Ο Φαν ντε Μπέεκ ήθελε σαν τρελός να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ» και να βρει ομάδα για να παίζει σταθερά, όπως σχολίασε και στην παρουσίασή του από την Άιντραχτ.

«Είμαι σε μια καλή ομάδα, πολύ ωραίους ανθρώπους. Ήξερα ότι το κλαμπ με ήθελε από καιρό. Είχαμε συζητήσει πολύ ωραία με τον κόουτς για το πλάνο του και είχα καλό συναίσθημα για ό,τι θα επακολουθούσε. Νομίζω ότι η Φρανκφούρτη είναι πλέον ένα πολύ καλό μέρος για εμένα και την καριέρα μου» είπε αρχικά ο πρώην χαφ του Άγιαξ, που όταν ρωτήθηκε για τη Γιουνάιτεντ αρκέστηκε να πει:

«Ήταν δύσκολα από τη στιγμή που δεν έπαιζα, αλλά τώρα είναι παρελθόν. Είμαι σε νέα ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».

Κώστας Ζάλιαρης