Ψάχνει ακόμα τα γκολ η Γιουνάιτεντ: Σενάρια για Βέρνερ και Τσούπο – Μοτίνγκ!

Ο Χόιλουντ δεν φτάνει, οι υπόλοιποι δεν τα καταφέρνουν και κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ αναζητά επιθετικό και τον φετινό Ιανουάριο, με τους Γερμανούς να συνδέουν την ομάδα του Τεν Χαγκ με τους Τίμο Βέρνερ και Έρικ Τσούπο – Μοτίνγκ!  



Ψάχνει ακόμα τα γκολ η Γιουνάιτεντ: Σενάρια για Βέρνερ και Τσούπο – Μοτίνγκ!

Η περίπτωση του Καμερουνέζου – που έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής – φαντάζει κάπως πιο εφικτή, σύμφωνα με όσα παρουσιάζουν τα media της Γερμανίας.

Ο 34χρονος που έχει παίξει και στο παρελθόν στην Αγγλία με τη φανέλα της Στόουκ και έχει καταφέρει στην καριέρα του να πάρει φοβερές μεταγραφές, φέρεται να έχει προταθεί στους «κόκκινους διαβόλους» με τη μορφή δανεισμού από την Μπάγερν Μονάχου.

Όσο για τον Τίμο Βέρνερ, ο άλλοτε επιθετικός της Τσέλσι και νυν της Λειψίας, ενδεχομένως να θέλει ν’ αποδείξει με άλλη ομάδα πως μπορεί ν’ ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Η θητεία του στην Τσέλσι δεν τον βοήθησε να ξεχωρίσει, δεν εκτιμήθηκε, επέστρεψε στην πατρίδα του για να ξαναβρεί τον εαυτό του και τώρα κοιτάζει με μεγαλύτερο πείσμα το ενδεχόμενο να βρεθεί πάλι στην κορυφαία Λίγκα.

Κώστας Ζάλιαρης