Απών ο Σαλάχ από την κορυφαία ομάδα της Fifpro για το 2023!

Θα μπορούσε, άραγε, να πάρει τη θέση κάποιου από εκείνους που βρίσκονται στην επίθεση; Η κορυφαία 23άδα του 2023 για την Fifpro, όπως αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, αδίκησε τρομερά τον Μοχάμεντ Σαλάχ που έμεινε εκτός!  



Απών ο Σαλάχ από την κορυφαία ομάδα της Fifpro για το 2023!

Η FIFPRO, το μεσημέρι της Τετάρτης γνωστοποίησε τους 23 ποδοσφαιρικούς αστέρες που απαρτίζουν την κορυφαία ομάδα του 2023 και από τους οποίους θα προκύψει η καλύτερη 11άδα της χρονιάς που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες.

Όσο κι αν βλέποντας ένα – ένα τα ονόματα προκαλείται δέος στους αγνούς φιλάθλους, δεν γίνεται να μην παρατηρήσει κανείς πως απουσιάζει ο Μοχάμεντ Σαλάχ από αυτή την 23άδα.

Βέβαια, είναι ένα μεγάλο ερώτημα για τον παίκτη που θα μπορούσε να λείπει από τις θέσεις της επίθεσης για να μπει ο Αιγύπτιος της Λίβερπουλ, ωστόσο, κάθε άλλο παρά δίκαιο μπορεί να χαρακτηριστεί.

O «Φαραώ» μέσα στο ημερολογιακό έτος 2023 έφτασε στα 24 γκολ και τις 15 ασίστ και ήταν ο μοναδικός που κατέγραψε το 15+ σε σκοράρισμα και «σερβίρισμα» στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης! 

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως λαμβάνονται υπόψιν οι επιδόσεις των παικτών από τις 19/08/2022 έως τις 20/08/2023 και αυτός είναι και ο λόγος που ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι παρών, αφού τη φετινή σεζόν έχει παίξει μόλις ελάχιστα λεπτά. 

Δείτε την 23άδα, όπως την επέλεξαν μεταξύ τους οι 25.000 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης