Exclusive story… confirmed: Οι Άγγλοι επιβεβαίωσαν το England365, ο Κωνσταντέλιας απασχολεί την Μπράιτον!

Το «Brighton Bubble» είναι το κορυφαίο μέσο ενημέρωσης των φίλων της Μπράιτον, αναφορικά με κάθε λογής μεταγραφολογία. Είναι ο δικός τους… Fabrizio Romano. Και αισίως, επιβεβαίωσαν πλήρως όσα έγραφε ο Δημήτρης Μανάκος και το England365 για τον Γιάννη Κωνσταντέλια!



Exclusive story… confirmed: Οι Άγγλοι επιβεβαίωσαν το England365, ο Κωνσταντέλιας απασχολεί την Μπράιτον!

Πριν από μερικές ώρες, το England365 σας μετέφερε ακριβώς ό,τι ισχύει ανάμεσα στην Μπράιτον και τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα κορυφαία ελληνικά ταλέντα και φαντάζει… δεδομένο πως δεν θα βρίσκεται για πολύ ακόμη ανάμεσά μας.

Σας είπαμε λοιπόν πως οι «γλάροι» πράγματι ξέρουν τον «μικρό» και δεν έχουν μείνει μόνο σε αυτό. Έχουν στείλει σκάουτερ για να τον «τσεκάρουν», θα κάνουν το ίδιο και το 2024 και τον έχουν συμπεριλάβει στη μεταγραφική τους λίστα, έχοντας φυσικά πάρει έγκριση και από τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Όλη αυτή η ιστορία, μερικές ώρες μετά… επιβεβαιώθηκε. Η κορυφαία μεταγραφική σελίδα της Μπράιτον στην Αγγλία, ο δικός τους «Fabrizio Romano» ρώτησε το England365, διάβασε την ιστοσελίδα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και αποφάσισε να μεταφέρει την είδηση στο «Νησί». Η απόλυτη επιβεβαίωση, θα είμαστε… εδώ στο μεγάλο καλοκαίρι που περιμένει τον Γιάννη Κωνσταντέλια!

Δημήτρης Μανάκος