Ο άθλος της Ρέντινγκ: Από την αφαίρεση βαθμών στη σωτηρία, μόλις το 2023 έγινε… ’24! (vid)

Η Ρέντινγκ τα καταφέρνει. Μετά από τρομερά διοικητικά προβλήματα, αφαίρεση βαθμών, τελευταία θέση στην 3η κατηγορία και φοβερή αμφισβήτηση από τους φίλους της, είναι ξανά εδώ. Οφείλονται πολλά στον εξαιρετικό προπονητή της, Ρούμπεν Σέλες, γύρισε πλήρως το «χαρτί» ο νεαρός Αζίζ, που πριν από δύο μήνες, είχε αποδοκιμαστεί πολύ έντονα!



Ο άθλος της Ρέντινγκ: Από την αφαίρεση βαθμών στη σωτηρία, μόλις το 2023 έγινε… ’24! (vid)

Σπουδαία ημέρα για τη Ρέντινγκ, τεράστια νίκη επί της Έξετερ με 3-2 και ιδανική εκκίνηση στο 2024 για το σύνολο του Ρούμπεν Σέλες.

Πολλοί θα αναρωτηθούν για ποιον λόγο μία εντός έδρας επικράτηση, με μία ομάδα που είναι κάτω από ζώνη του υποβιβασμού, μπορεί να είναι σπουδαίο. Μα διότι και η Ρέντινγκ, πριν από μερικές ώρες, αποχαιρετούσε τη League One, αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν σήμερα.

Η αφαίρεση βαθμών την είχε «πληγώσει», πριν από έναν μήνα είχε βρεθεί και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον, όλα βαίνουν καλώς στο «Leasing». Η εμπιστοσύνη στον Ρούμπεν Σέλες ευδοκίμησε και ο τέως προπονητής της Σαουθάμπτον, βγάζει τη Ρέντινγκ από την επικίνδυνη ζώνη, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 90 ημέρες!

Πρωταγωνιστής ο νεαρός Αζίζ, αυτός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας το τρίτο του γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος παίκτης, τον Οκτώβριο, γνώριζε αποδοκιμασίες για τις εμφανίσεις του, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση το ματς απέναντι στη Λέιτον Όριεντ. Ακόμη μία… ιδιαίτερη ποδοσφαιρική ιστορία!

Δημήτρης Μανάκος