Είναι… τρελοί στη Ρέξαμ: Ανακοίνωσαν ανανέωση συμβολαίου στις 00:01, είπαν «όχι» σε ομάδα της Championship!

Δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να εκκινήσει το 2024 για τους φίλους της Ρέξαμ. Μία σπουδαία μεταγραφή, δύο ανανεώσεις συμβολαίου και παιχνίδι την Πρωτοχρονιά. Εκπληκτικός Ράιαν Ρέινολντς, που αρνήθηκε πρόταση της Μπέρμιγχαμ για ποδοσφαιριστή του και τον διατήρησε στην ομάδα μέχρι το 2027, στις… 00:01!



Είναι… τρελοί στη Ρέξαμ: Ανακοίνωσαν ανανέωση συμβολαίου στις 00:01, είπαν «όχι» σε ομάδα της Championship!

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ρέξαμ, η οποία αποτελεί την 3η καλύτερη ομάδα της League Two, μερικούς μήνες μετά την άνοδό της στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, και στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο.

Είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την 2η Μάνσφιλντ και στο -5 από την κορυφαία της κατηγορίας, τη Στόκπορτ, πηγαίνει εξαιρετικά και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την αλλαγή του ημερολογιακού έτους, φρόντισε να κάνει δώρα… Πρωτοχρονιάς στους φίλους της.

Και όχι μόνο ένα, αλλά δύο. Αρχικά, έχει συμφωνήσει πλήρως με τον πρώτο σκόρερ της Πιτέρμπορο από την Α’ Αγγλίας, τον Κλαρκ Χάρις, σε μία μεταγραφή που ήθελε να ολοκληρώσει από το καλοκαίρι. Ωστόσο, η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός πως αποφάσισε να πει «όχι» σε ομάδα της Championship.

Ο λόγος για την Μπέρμιγχαμ, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του πρώτου σκόρερ των Ουαλών, Έλιοτ Λι, και η Ρέξαμ αποφάσισε να ανακοινώσει την επίσημη ανανέωση συμβολαίου του μέχρι το 2027, στις 00:01 την Πρωτοχρονιά!

Παράλληλα, συμφώνησε με το αγαπημένο παιδί των φιλάθλων της, Πολ Μιούλιν, για την παραμονή του στο «Racecourse Ground» και πλέον, στρέφει την προσοχή της στο αγωνιστικό του πράγματος, καθώς αντιμετωπίζει την Μπάροου, με στόχο την πρώτη νίκη της χρονιάς. Είναι… τρελοί εκεί στη Ρέξαμ!

Δημήτρης Μανάκος