Ο Βέλιζ προσπαθούσε να τρέξει με ζημιά στο γόνατο και κατέρρευσε απ' τον πόνο (vid)

Ο Αλέχο Βέλιζ με το πείσμα του και την αφοσίωση στο ποδόσφαιρο και την ομάδα του ίσως και να έκανε μεγαλύτερο κακό στο πόδι του, αφού, παρά τη ζημιά που είχε ήδη υποστεί στο γόνατο, συνέχισε να τρέχει με έντονο πόνο, μέχρι τελικά να καταρρεύσει και να μείνει να σφαδάζει στο χορτάρι...  



Ο Βέλιζ προσπαθούσε να τρέξει με ζημιά στο γόνατο και κατέρρευσε απ' τον πόνο (vid)

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ πίεσε το πόδι του όσο δεν έπρεπε στο ματς με την Μπόρνμουθ. Δεν μπορούσε καν να πατήσει κι όμως σφίγγοντας τα δόντια, επιδεικνύοντας το τσαγανό του και προσπαθώντας να διώξει τον πόνο από το μυαλό του, συνέχιζε.

Όμως, ήξερε πολύ καλά τι είχε συμβεί... Έπιανε το κεφάλι του από την απόγνωση, προσπαθούσε να τρέξει να προλάβει τους αντιπάλους του, να βοηθήσει και επιθετικά, αλλά ήταν μάταιο.

Στο τέλος σωριάστηκε στο έδαφος και έμεινε να σφαδάζει μέχρι να γίνει αλλαγή. Τότε ήταν που «έσπασε» και έβαλε τα κλάματα, έχοντας καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό.

Το 2023 έφυγε μ' εκείνον να χρειάζεται να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω του ανυπόφορου πόνου στο δεξί γόνατο, με τον φόβο για το χειρότερο σενάριο...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης